Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Andra a făcut un gest emoționant înainte de Crăciun: „Primiți cu colindul?”

Andra Măruță are un suflet mare și o dovedește de fiecare dată. Perioada aceasta înainte de Sărbători este una în care devenim toți mai sensibili și ne gândim poate mai mult la cei dragi, la cei nevoiași, la cei care nu primesc afecțiuni și cadouri pentru că nu au de la cine.

Jurata de la „Vocea României” a mers să colinde la o casă de bătrâni, iar aceștia au lăcrimat când au văzut-o pe talentata cântăreață.

„Am vrut să aduc un pic din spiritul Crăciunului”, a spus Andra.

„Să muncești o viața și să te chinui la bătrânețe, sa nu ai nici de pâine și să fii și singur… Doamne! Mă doare sufletul.

Felicitări pentru inițiativa! Altii sunt doar… „Vedete”. Cei cu empatie sunt artiști ! Deoarece au sentimente”, a fost mesajul postat de o vizitatoare a paginii vedetei.

„Andra ai adus bucurie unde toti au uitat sa aduca,multe familii si-au uitat batranii,stii cum e vorba aceea,,o mama poate creste 10 copii dar un copil nu poate ingrijii parintii”pacat ca ai mei au plecat de mult in cer ,imi e foarte dor de ei😢😢😢esti minunata sa fii fericita alaturi de familia ta si de cei dragi tie.Craciun fericit!!”, a mai comentat o fană.

„Te admir foarte mult pentru toate lucrurile frumoase si sufletesti ce le faci ca alti oameni sa se simta fericiti si iubiti🙏🏼🙏🏼 Singuratatea este o boala foarte trista😢si foarte multi oameni sufera de singuratate dar unde tu esti aduci iubire si mangaiere si esti un om minunat ❤️❤️”, a scris altcineva.

CITEȘTE ȘI: Bogdan de la „Insula Iubirii” îi răspunde Mirelei după ce a criticat-o pe Hannelore

Ispita Mircea și Ionuț Gojman s-au certat pe „Insula iubirii”. De la ce a pornit totul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top