Connect with us

Revistateo.ro

Astrofun

Horoscop de Moș Nicolae. Zodiile care primesc ”bătăiță”

Moș Nicolae aduce daruri, dar și nuielușe pentru cei care nu s-au purtat tocmai frumos tot anul. Iată cum stau zodiile la acest capitol.

Ce le aduce Moș Nicolae zodiilor:

Zodiile care primesc nuielușe:

RAC – Nu ai fost prea cuminte anul acesta, așa că Moșul s-a gândit ca în loc de un cadou frumos să îți dea o lecție de viață.

SCORPION – Deși ai avut parte de lucruri frumoase tot anul, iată că Moș Nicolae ține cont și de greșelile pe care le-ai făcut.

CAPRICORN – Moșul vrea să te învețe să fii mai tolerant, mai maleabil, mai încrezător și mai puțin arțăgos cu cei din jur.

PEȘTI – Și pentru tine Moșul are un cadou neplăcut. Poate că va trebui și tu să fii mai bun, mai înțelegător, să nu mai tragi concluzii pripite când îi judeci pe semenii tăi.

Zodiile care vor fi premiate:

BERBEC – Tu ai parte de multe lucruri frumoase în viață, iar faptul că vei primi daruri de la Moșul înseamnă că ai învățat din greșeli.

TAUR – Ești muncitor, disciplinat, un om cu adevărat bun la casa omului și tocmai de aceea Moș Nicolae îți aduce daruri frumoase.

GEMENI – La cât ai trudit și pătimit, chiar meritai pe deplin un cadou frumos care să încununeze răbdarea și bunătatea ta.

FECIOARĂ – Ești una din zodiile care mereu are parte de daruri spectaculoase, iar anul acesta nu vor lipsi.

BALANȚĂ – Cele mai frumoase cadouri vin de la familie, iar Moșul ți le va oferi prin intermediul celor dragi.

SĂGETĂTOR – Bunătatea ta va fi recompensată acum cu niște daruri de suflet. Nu ești tu omul care să țintească la lux, așa că te mulțumești cu lucruri mărunte.

VĂRSĂTOR – Și tu vei fi premiat de Moș Nicolae. Ai parte de cadouri minunate care te vor ajuta să recapeți încrederea în tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top