Connect with us

Revistateo.ro

Astrofun

Ce slăbiciuni au zodiile

Fiecare om are vulnerabilitățile sale, dar cum sunt împărțite acestea în funcție de zodie? Iată câteva lucruri pe care nu le știai.

Ce slăbiciuni au zodiile:

BERBECII sunt foarte sensibili când vine vorba de ego-ul lor. Nu suportă să fie contraziși, ba chiar se simt ofensați când sunt corectați, mai ales în public.

TAURII sunt foarte meticuloși la serviciu, deci vulnerabilitatea lor cea mai mare este să nu își poată duce munca la bun sfârșit.

GEMENII sunt sensibili când vine vorba despre familie și prieteni. Îi protejează cu dinții. Acesta este punctul lor slab.

Același punct slab îl au și RACII. Tot ce ține legat de familie, de relațiile lor apropiate este sfânt pentru ei.

LEII nu au multe puncte slabe pentru că sunt cei mai solari dintre nativi, de altfel sunt guvernați de Soare. Totuși, trec cu greu peste un refuz în dragoste deși nu arată.

FECIOARELE sunt foarte vulnerabile cu privire la aspectul fizic. Nu suportă să fie criticate sau judecate pentru felul în care arată sau se îmbracă.

BALANȚELE sunt foarte emotive dacă atingi subiectul familie. La fel ca în cazul Gemenilor și Racilor, Balanțele își protejează cu un scut de oțel apropiații.

SCORPIONII sunt temători și susceptibili mai ales în relațiile amoroase. Greu acceptă o infidelitate și sunt ușor de rănit.

SĂGETĂTORII au mai multe vulnerabilități, dar cea care predomină este să nu fie luați în serios sau să fie luați drept proști. Asta îi dărâmă cel mai tare.

CAPRICORNII nu își arată emoțiile, însă ce ascund ei este că nu suportă să fie tratați cu superficialitate.

VĂRSĂTORII au ca slăbiciuni câteva vicii și dependențe de care cu greu scapă. De asemenea, pentru ei și iubirea poate deveni un viciu.

PEȘTII sunt la fel de egocentrici precum Berbecii și nu suportă să fie tratați de sus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top