Connect with us

Revistateo.ro

Astrofun

Zodiile pentru care Crăciunul vine mai repede anul ăsta

Ele sunt zodiile care vor fi cadorisite încă de la începutul lunii decembrie și nu sunt nevoite să aștepte până la sosirea lui Moș Crăciun.

Luna decembrie va debuta cu bine pentru 5 semne zodiacale, 5 dintre nativii care au muncit cel mai mult în ultima perioadă a anului. Pentru munca lor, răsplata ar putea veni chiar de la 1 decembrie sau din 6, de Moș Nicolae.

Zodiile pentru care Crăciunul va fi toată luna decembrie sunt:

TAUR. Ai muncit foarte mult și ai arătat că ești o persoană capabilă de reinventare indiferent de auspiciile vremii. În luna decembrie ai parte de exact ceea ce meriți, adică ce e mai bun și mai frumos.

BALANȚĂ. Și pentru tine se poate spune că luna decembrie va fi una extraordinară chiar din primele ei zile. Ai parte de clipe fabuloase pe care le vei petrece cu persoanele dragi.

Cadourile vor veni toată luna și nu e exclus ca de data asta Cupidon să îți facă un cadou frumos, poate cel mai frumos.

FECIOARĂ. Ai tot trudit atât de mult și iată că la final de an te bucuri de ce e mai frumos. Toate lucrurile se rezolvă, iar la capitolul amoros apar cele mai plăcute surprize.

LEU. Tu ai avut un an destul de bun. Ești printre puținele zodii care se poate bucura și de un final de an strălucitor, la fel ca tine, rege al junglei!

SĂGETĂTOR. Petreci timp prețios cu oameni frumoși și asta îți dă o încredere fascinantă. Ai parte de multe momente spectaculoase din primele zile ale lunii decembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top