Connect with us

Revistateo.ro

Balsam de buze cu agave

Cosmetica

Balsam de buze cu agave

Această rețetă este absolut senzațională și te vei îndrăgosti de aroma ei. Este un balsam de buze pe care îl poți face foarte ușor acasă, cu ingrediente naturale, într-un mod foarte simplu și rapid. Untul de cacao hidratează buzele în profunzime și le repară. Untul de shea este un remediu excelent pentru buzele crăpate și uscate, iar alături de uleiul de migdale, oferă îngrijirea corespunzătoare de care pielea sensibilă a buzelor are nevoie pe timpul iernii.

Prepară acest balsam de buze și cu siguranță va rămâne produsul tău cosmetic favorit. Aroma sa dulce și textura catifelată te vor transforma în fanul numărul 1 al siropului de agave. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie!

CITEȘTE ȘI: 5 SOLUȚII RAPIDE PENTRU BUZELE CRĂPATE

Ingrediente necesare:

– o lingură de unt de cacao

– o lingură de unt de shea

– o lingură de ulei de migdale

– o linguriță de sirop de agave

– o lingură de ceară de albine

– 10 picături de ulei esențial de ghimbir

Cum trebuie să procedezi:

Într-o cratiță amestecă untul de cacao, untul de shea și ceara de albine. Pune cratița pe foc și las-o până ce toate ingredientele se topesc. Adaugă apoi uleiul de migdale și uleiul e sențial de ghimbir și amestecă bine. La final adaugă siropul de agave. Toarnă compoziția formată într-un recipient curat și dezinfectat. Este foarte important să depozitezi acest balsam în condiții de maximă siguranță. Păstrează recipientul într-un lco răcoros, ferit de lumina soarelui. Poți utiliza balsamul timp de 3-4 luni de zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top