Connect with us

Revistateo.ro

Tratament impotriva cancerului. Ce ar face un medic ca sa previna boala

Sanatate

Tratament impotriva cancerului. Ce ar face un medic ca sa previna boala

Ce strategie ar adopta un medic ca sa nu se imbolnaveasca? Ce tratament impotriva cancerului ar urma? Ce ar fi interzis si ce ar fi permis intr-o alimentatie? Raspunsurile te vor uimi.

Pentru a preveni cancerul sau a-i incetini dezvoltarea, trebuie sa ne schimbam complet stilul de viata. Site-ul healthylifetricks.com a scris ce ar face un medic daca ar avea cancer, iar sfaturile sunt surprinzatoare!

1. Eliminarea completa a zaharului

Orice medic stie ca celulele canceroase se hranesc cu zaharuri. Ca sa inlocuiasca pofta de dulce, un medic oncolog ar urma un regim care sa contina multe fibre. Doctorul american Dean Ornish, autor de carti, dupa numai 3 luni in care un om renunta complet la zahar, peste 500 de gene asociate cu nasterea tumorilor canceroase s-ar insanatosi.

A primit un termen de 6 zile sa isi salveze sotul de cancer. Ce a facut aceasta femeie

Sucul din 3 ingrediente care previne cancerul

2. Eliminarea alergenilor

Ca sa previi cancerul, trebuie sa stii la ce esti alergic. Alergiile, impreuna cu alimentatia nesanatoasa si lipda de odihna contribuie la cresterea tumorilor intr-un ritm rapid. Lactoza si glutenul sunt cei mai cunoscuti alergeni din produsele alimentare si sunt asociati cu rezistenta la insulina. Asadar, ai grija la produsele care ii contin!

3. Protejarea intestinelor cu prebiotice si probiotice

Majoritatea cancerelor incep sa se formeze din intestine, si nu vorbim aici doar despre cancerul de colon. Ii poti proteja tractul intestinal evitand alimentele care produc inflamatii. Printre aceste alimente se numara siropul de agave, alunele, mixul de condimente, orzul, secara si iaurtul inghetat sau extrem de rece.

4. Gandirea pozitiva

Stresul contribuie din plin la dezvoltarea bolilor, iar acest lucru nu mai este de mult o simpla teorie. Gandurile negre se pot transforma in tumori canceroase, mai ales daca sunt insotite de un stil de viata haotic. Felul in care traim si interactionam cu cei din jur conteaza foarte mult pentru starea noastra de sanatate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top