Connect with us

Revistateo.ro

4 moduri în care îţi distrugi buzele şi nici măcar nu realizezi

Stiri

4 moduri în care îţi distrugi buzele şi nici măcar nu realizezi

Iată 4 moduri în care îţi distrugi buzele, de care nici măcar nu eşti conştientă!

1. Nu te hidratezi suficient. Hidratarea vine din interior. Poţi folosi toate balsamurile de buze din lume, însă atât timp cât nu te hidratezi din interior, buzele tale vor fi în permanenţă uscate şi crăpate. Balsamul de buze repară problema pe moment, însă pe termen îndelungat apa este remediul cel mai eficient pentru buzele uscate. Asigură-te că bei cel puţin 2 litri de apă plată pe zi.

CITEŞTE ŞI: CELE MAI SĂNĂTOASE REŢETE DE BALSAM DE BUZE HOMEMADE
2. Foloseşti balsam de buze care conţine mentol sau alcool. Majoritatea produselor de îngrijire a buzelor conţin alcool şi de aceea rezultatele obţinute sunt de moment. Ele nu se absorb în piele pentru a oferi hidratare, ci doar înmoaie pielea pentru o perioadă scurtă. În locul acestora este indicat să utilizezi produse homemade, preparate din ingrediente naturale. Uleiul de cocos este una dintre cele mai indicate variante.

3. Nu te exfoliezi. Exfolierea este un pas esenţial pentru buze sănătoase. Este foarte important să îndepărteţi toate celulele moarte şi bucăţile de piele uscată, pentru ca pielea sănătoasă să poată respira. foloseşte o periuţă de dinţi şi masează-ţi buzele în fiecare zi timp de 1-2 minute, cu mişcări delicate. Vei observa diferenţa şi vei face din asta un obicei.

4. Nu foloseşti produse cu factor SPF. Factorul de protecţie solară este foarte important. Razele UV sunt principalul motiv pentru care pielea buzelor are de suferit, aşa că nu trebuie să ignori acest aspect. Puţine femei iau în considerare faptul că trebuie să îşi protejeze şi buzele atunci când merg la plajă, iar acest lucru afectează sănătatea pielii. Optează pentru un balsam cu SPF ori de câteori te expui la soare.

Sursa foto: glamour.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top