Connect with us

Revistateo.ro

buzele crapate

Frumusete

Ai buzele crapate? Scapi de problema in 3 MINUTE!

Poti sa scapi de buzele crapate in doar 3 minute, cu un singur ingredient pe care il ai si tu acasa!

Ca sa tratezi buzele crapate rapid, trebuie doar sa le ungi cu miere si sa stai 3 minute, pentru a-si face efectul. Dupa ce vei sterge buzele, o sa observi ca sunt fine si catifelate. Mierea le ajuta sa se regenereze si are efect emolient.

Poti sa folosesti si alte remedii pentru a scapa de buzele crapate:

– zahar: ca sa indepartezi celulele moarte, poti face un scrub cu zahar, care va ajuta ca pielea buzelor sa se regenereze.

– petale de trandafiri: inmoaie-le in lapte si aplica pe buze pentru 10 minute. Vei avea buzele catifelate ca… petalele de trandafiri.

– unguient de galbenele: cumpara de la plafar o alifie cu galbenele, care va repara buzele crapate si le va hrani in profunzime.

 

Iata ce mai poti face pentru a preveni craparea buzelor:

Foloseste balsam de buze: daca nu obisnuiesti sa il folosesti, afla ca refuzi buzelor tale un tratament emolient excelent. Obisnuieste-te sa il folosesti de cateva ori pe zi (intre sase si opt aplicari pe zi) si vei observa diferenta.

Protejeaza-ti buzele de frig: asa cum iti acoperi mainile si picioarele, si buzele au nevoie de protectie impotriva vantului. Foloseste o esarfa sau un fular, atunci cand e frig afara.

Bea apa multa: daca esti deshidratat, acest lucru se va vedea pe buzele tale. Bea cat mai multa apa inainte sa dormi, caci iti va revitaliza pielea in timp ce dormi. Poti sa folosesti si un umidificator in camera, deoarece are un efect foarte bun asupra pielii.

Nu iti linge buzele: chiar daca ti se pare o idee ce te ajuta sa le rehidratezi reusesti, de fapt, doar sa le usuci. Tot balsamul de buze este mai bun.

Tot ce trebuie sa stii despre marirea buzelor

Buzele pline si senzuale sunt noua tendinta a momentului. Vedetele apeleaza la aceasta tehnica, iar multe femei experimenteaza marirea buzelor pentru o noua infatisare.

Procedeul de marire si remodelare a buzelor nu necesita spitalizare, insa are riscurile sale. Fiecare femeie care vrea sa aiba niste buze mai pline trebuie sa le cunoasca.

Pentru a nu avea probleme, aceasta procedura ar trebui sa fie facuta numai intr-o clinica specializata.

Cele mai multe dintre riscuri apar din cauza materialului de umplere folosit. Desi au o reputatie proasta, aceste interventii estetice sunt sigure daca sunt efectuate de medici specializati.

Cele mai sofisticate metode de marire a buzelor sunt cele din acid hialuronic. Este o substanta care se gaseste in mod natural in corp si este capabila sa sustina de pana la 1000 de ori propria greutate in apa.

Acest ingredient este prezent si in cremele de ingrijire. Cu toate acestea, cremele cu acid hiluronic nu sunt prea eficiente. Pentru ca nu pot penetra pielea suficient de adanc pentru a se vedea o diferenta majora.

Marirea buzelor cu uleiul de silicon

Din acest motiv, se apeleaza din ce in ce mai des la acidul hialuronic. Dupa cateva luni, acidul hialuronic reuseste sa se retraga, astfel ca nu ramane permament. De asemenea, acest acid poate fi folosit si pentru umplerea ridurilor de pe frunte si din zona ochilor.

Exista si pacienti care apeleaza la marirea buzelor cu ajutorul uleiului de siliconul. Aceasta substanta pentru ingrosarea buzelor poate dezvolta insa niste noduli, la aproximativ 2% dintre pacienti.

Inainte sa apelezi la marirea buzelor, ar trebui sa pui in balanta toate beneficiile si pericolele la care te poti expune. Intotdeauna mergi la medici recunoscuti pentru aceste interventii si evita saloanele cosmetice care sustin ca pot face aceste interventii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top