Connect with us

Revistateo.ro

Tratamente pentru buze crapate de la Dr. Oz

Cosmetica

Tratamente pentru buze crapate de la Dr. Oz

Celebrul dr. Oz stie o serie de tratamente pentru buze crapate. Medicul cunoscut in toata lumea sustine ca buzele pot fi tratate cu ajutorul remediilor naturiste.

Zilele friguroase de toamna si iarna afecteaza buzele. Umezirea, vantul rece si frigul usuca buzele mai tare in sezonul rece decat vara. De aceasta problema in primul rand de sanatate si apoi estetica se poate scapa usor.

Remediile lui dr. Oz pentru buze crapate

1. Aplicarea cremei de galbenele pe buzele crapate face adevarate minuni. Crema are o actiune cicatrizanta si hidrateaza buzele in profunzime. Pielita deranjanta dispare dupa doar 3 zile.

2. O alta solutie recomandata de Dr. Oz este amestecul format din bicarbonat de sodiu si ulei de masline. Pentru prepararea acestei paste hidratante sunt necesare o jumatate de lingurita de ulei de masline si o lingurita de bicarbonat de sodiu. Se poate adauga si zahar, dar nu mai mult de o jumatate de lingurita. Pasta se aplica direct pe suprafata buzelor si trebuie lasata pana patrunde in profunzimea buzelor. Pentru o aplicare omogena, este recomandata folosirea periutei de dinti.

3. Gelul de aloe vera reprezinta o alta varianta sigura de reparare a tesuturilor buzelor. 2 linguri de gel de aloe vera combinat cu 3 linguri de iaurt simplu si 3 linguri de miere formeaza cel mai puternic remediu pentru vindecarea buzelor crapate.

CITESTE SI: 5 soluții rapide pentru buze crăpate

De ce crapa buzele (iarna)?

Buzele sunt acoperite de o membrana subtire care crapa usor la bataia vantului. Acest fenomen are loc tocmai pentru protejarea buzelor de frig, chiar daca se exfoliaza inestetic. O alta cauza a craparii buzelor este deshidratarea. Consumul redus de lichide reci in timpul iernii si inlocuirea acestora cu ceaiuri si cafele calde contribuie din plin la uscarea buzelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top