Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Cum îți mărești buzele fără estetician

Nu toată lumea e înzestrată de la mama natură cu buze cărnoase și mari, așa că e de înțeles dacă unele femei recurg la estetician pentru un retuș.

Rețetă pentru mărirea buzelor

Există însă și o metodă 100% naturală prin care îți poți mări buzele la tine acasă, cu ingrediente pe care sigur le ai deja prin bucătărie.

Așadar, nu ai nevoie de soluție injectabilă ca să îți mărești buzele, mai ales dacă ai fobie de ace.

Buzele voluptuoase pot deveni o realitate și nu doar o dorință cu ajutorul a 3 ingrediente de bază: miere, scorțișoară, chilli.

Ai nevoie de o linguriță de miere de albine proaspătă, o linguriță de scorțișoară, un praf de chilli și un recipient pentru a le amesteca.

Pune mai întâi mierea de albine, apoi adaugă scorțișoara și praful de chilli. Amestecă totul și lasă preparatul natural la rece timp de aproximativ 5 – 10 minute.

CITESTE SI: Ai buzele crapate? Scapi de problema in 3 MINUTE!

Trucul care te ajută să ai buze moi și catifelate. Nu vei mai folosi ruj după aceea

Scapă de ridurile din jurul ochilor cu o cremă foarte ieftină, pe care o prepari acasă

Aplică folosind degetul sau o pensulă specială pe buze, într-un strat subțire această pastă spectaculoasă. Las-o la acționat timp de 15 minute. O să simți mici înțepături din cauza scorțișoarei și a prafului de chilli, dar asta înseamnă că preparatul își face efectul.

Clătește buzele cu apă călduță după cele 10 – 15 minute. Repetă procedura de două ori pe săptămână. Atenție! Dacă ești alergică la vreunul din ingredientele de mai sus, nu încerca această rețetă acasă!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top