Connect with us

Revistateo.ro

Baie detoxifianta - cum sa o pregatesti singura

Frumusete

Baie detoxifianta – cum sa o pregatesti singura

Poti sa faci singura un ritual de detoxifiere si de purificare a pielii si a tenului la tine acasa. Vezi cum sa pregatesti o baie detoxifianta care face minuni!

Cum sa pregatesti o baie detoxifianta la tine acasa, din cateva ingrediente pe care le poti cumpara din magazin si care au efecte benefice. Data viitoare cand ai la dispozitie o ora pentru relaxarea ta si pentru purificarea tenului si a pielii, asigura-te ca ai urmatoarele ingrediente la indemana:

– un sfert de cana de sare de Himalaya
– un sfert de cana de sare Epsom (sare amara)
– un sfert de cana de bicarbonat de sodiu
– un sfert de cana de otet de mere
– 10 picaturi de ulei esential de menta
– o lingura de ghimbir ras sau pudra

Acest mix de ingrediente este perfect pentru a pregati o baie detoxifianta. Te ajuta sa scapi de iritatiile pielii, purifica tenul, creste nivelul de magneziu din corp si te face sa te simti tonifiata si plina de viata!

Vei pune, pe rand, in baia detoxifianta sarea, sarea epsom, ghimbirul si bicarbontul de sodiu, in timp ce apa curge si umple cada. La final, pune otetul de mere si uleiul esential.

Citeste si: Tratează eczemele cu acest ulei esențial

Huff.ro: Cum sa iti usuci tenul in mod corect

Ghimbirul te ajuta sa elimini toxinele, iti da energie si iti face pielea mai curata. Sarea de Himalaya iti regleaza nivelul de minerale din corp, iar sarea Epsom te ajuta sa scapi de stres si de tensiunea musculară, relaxeaza corpul si mintea, te ajuta sa scapi de migrene. Bicarbonatul de sodiu iti curata in profunzime pielea si te ajuta sa scapi de toxine, ce vor fi eliberate prin pori. Uleiul esential de menta iti curata sinusurile, iar otetul de mere este foarte bun pentru circulatia sangelui.

Cum te pregatesti pentru o baie detoxifianta?

Ca sa ai efectele dorite, inainte de a face baia pentru detoxifiere, trebuie sa iti cureti pielea pe uscat. Foloseste o perie moale sau un burete mai aspru si curata bine tot corpul. Acest lucru te va ajuta sa scapi de bacterii, de pielea moarta si iti va activa sistemul limfatic pentru ca detoxifierea sa fie eficienta.

Vei observa ca, dupa aceasta curatare, vei simti pielea mai fina si catifelata. Pregateste apoi baia conform instructiunilor de mai sus. Pregateste-te sa te relaxezi pentru urmatoarele 40 de minute. Bea un pahar cu apa si ia-ti alaturi de tine inca unul, pentru hidratare. Asculta muzica ce iti place, citeste o carte sau o revista, aprinde lumanari, fa orice te relaxeaza, in acest timp.

Incearca sa elimini gandurile negative si sa scapi de stres. In acest fel, te asiguri ca baia detoxifianta are efectul dorit.

Dupa baie, rehidrateaza-te cu un pahar cu apa si da-te cu o crema buna sau un ulei pe tot corpul. Acum ai pielea curata si fina, iar corpul tau a scapat de toxine. Incerci si tu?

Atentie! Nu este recomandat sa faci aceasta baie daca esti singura acasa sau daca te simti foarte obosita, caci s-ar putea sa te simti molesita de la expunerea excesiva la caldura si ai putea avea nevoie de ajutor!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top