Connect with us

Revistateo.ro

afla cum sa alegi parfumul potrivit

Frumusete

Afla cum sa alegi parfumul potrivit

Cu atat de multe arome si branduri care apar pe banda rulanta, devine destul de greu sa alegi parfumul potrivit. Te pierzi deseori in multitudinea de mirosuri si nuante, incat nu mai stii ce iti place si ce ti se potriveste. Pentru ca, sa recunoastem, nu orice parfum se imbina cu stilul si personalitatea noastra sau cu anotimpul in care este purtat.

Afla cum sa alegi parfumul potrivit pentru tine:

Incadreaza-te in gama de parfumuri pe care o folosesti cel mai des. Daca iti plac nuantele florale alege parfumuri diferite, dar care au aceleasi note. Daca folosesti de obicei un parfum cu note de trandafir, alege unul cu iasomie sau violete. Insa daca esti o persoana careia ii plac mirosurile florale, nu cumpara un parfum care aduce note citrice sau lemnoase, pentru ca in final e putin probabil sa fie pe placul tau!

Pentru ca experienta alegerii unui nou parfum sa fie cea mai grozava, mergi la cumparaturi dimineata! Inainte sa te expui la diverse mirosuri si arome pe care le intalnesti pe parcursul unei zile, simturile tale sunt mai ascutite. Si cand esti stresat se spune ca simturile sunt de asemenea intensificate.

Odata ce ai gasit parfumurile care iti atrag atentia, cere mostre pe care sa le iei acasa si sa le testezi. S-ar putea ca PH-ul pielii tale sa nu fie compatibil cu anumite parfumuri. Cand le testezi, incearca sa nu folosesti lotiuni de corp pentru ca pot altera mirosul.

Bazeaza-te pe reactia ta initiala! In final e cel mai bine sa alegi parfumul care ti-a atras atentia de la inceput.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top