Connect with us

Revistateo.ro

Află ce poți să pățești dacă te dai cu mult parfum înainte de a te expune la soare. Medicii trag un semnal de alarmă. Oricine trebuie să cunoască pericolele

Sanatate

Ce poți să pățești dacă te dai cu mult parfum înainte de a te expune la soare

Oricine folosește parfumul. De asemenea, multe persoane recurg la diferite trucuri astfel încât să se asigure că parumul aplicat persistă cât mai mult timp pe piele. Cu toate acestea, nu este în regulă să te dai cu mult parfum înainte de a te expune la soare. Iată ce poți să pățești.

Ce poți să pățești dacă te dai cu mult parfum înainte de a te expune la soare

Deși vara putem fi tentați să aplicăm mai mult parfum decât în mod obișnuit, specialiștii susțin că este o greșeală. Nu este bine să te dai cu parfum înainte de a te expune la soare. Acest lucru poate duce la apariția unor probleme. „Aplicarea parfumului sau a loţiunii aftershave şi expunerea la razele soarelui poate conduce la apariţia unei afecţiuni numite poikilodermie”, spun dermatologii, potrivit gandul.info.

În cazul acestei afecțiuni, pacientul se confruntă cu hiperpigmentare și hipopigmentare. De asemenea, vasele capilare se pot sparge. Acesta nu este o afecțiune cunoscută de foarte multe persoane. Însă, ea poate să apară dacă se folosește parfmului înainte de expunerea la soare.

CITEȘTE ȘI: Cum aplici parfumul pentru a tine intreaga zi

CITEȘTE ȘI: Pune parfumul in frigider si vezi ce se intampla. Rezultatele sunt uimitoare

Dar asta nu e tot. De asemenea, afecțiunea poate să apară și dacă mergi la saună, ori îți usuci părul ținând uscătorul foarte aproape de piele. Mai mult decât atât, pielea este afectată și de expunerea la lumina albastră a televizorului, dar și a telefonului mobil, ori a computerului.

Pentru a te asigura că pielea ta nu va avea de suferit, cel mai bine este să aplici o cremă de protecție solară. Trebuie să faci asta de fiecare dată când ieși din casă. Specialiștii recomandă ca factorul de protecție să fie SPF30.

Așadar, este important să avem grijă când ne expunem la soare. Mai ales vara. Este bine să urmăm indicațiile specialiștilor, astfel încât să ne protejăm pielea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top