Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce trebuie să faci pentru ca mirosul de parfum să reziste cît mai mult timp pe piele. Sunt câteva trucuri dezvăluite de parfumieri.

Stil de viata

Cum faci ca mirosul de parfum să reziste mai mult timp pe piele: trucuri dezvăluite de parfumieri

După ce găsești parfumul care te reprezintă și care îți place atât de mult, ai vrea ca mirosul acestuia să reziste cât mai mult timp. Din fericire, poti încerca anumite trucuri dezvăluite de parfumieri. Iata ce trebuie să faci pentru ca mirosul de parfum să reziste mai mult timp pe piele.

Trucuri dezvăluite de parfumieri pentru ca mirosul de parfum să reziste mai mult timp pe piele

Parfumierul Christine Luby, care se numără printre experții care s-au aflat în spatele aromelor Tom Ford, a dezvăluit câteva trucuri care vor face mirosul parfumului să dureze mai mult timp. „În primul rând, parfumul nu rezistă prea mult timp pe pielea uscată, nehidratată. Tocmai de aceea, persoanele cu ten mai gras nu au nevoie să aplice parfum la fel de frecvent ca cele cu piele uscată. De aceea, aplicaţi o cremă de corp neparfumată înainte de a pulveriza parfumul. Puteţi să folosiţi chair puţină vaselină la încheietura mâinii, înainte să aplicaţi parfumul, pentru ca mirosul să reziste mai mult“, a spus Christine Luby.

CITEȘTE ȘI: Pune parfumul in frigider si vezi ce se intampla. Rezultatele sunt uimitoare

Este indicat ca parfumul să se aplice după duș. Asta pentru că porii sunt deschiși, pielea este hidratată. Astfel, parfumul se va fixa mai bine pe piele și poate persista toată ziua.

Mirosul de parfum este păstrat mai mult timp pe păr decât pe piele. Dacă vei aplica parfum pe piele, acesta nu îl va distruge, deoarece conține puțin alcool. Tot ce trebuie sa faceți este să puverizați puțin parfum în aer. Apoi lăsați-l să intre în păr.

Parfumierii spun că parfumurile cu esențe lemnoase sunt cele care rezistă mai mult timp. Parfumurile pe bază de citrice sunt cele care rezistă cel mai puțin.

Este bine ca parfumurile să nu fie ținute în locuri în care există umiditate, prea multă lumină și căldură. Acestea duc la dispariția calităților produsului.

CITEȘTE ȘI: Ce se intampla daca te dai cu parfum in zona buricului

Parfumierul Christine Luby susține că este indicat ca aceste produse să fie ținute sub pat, în cutie (poate fi cea in care era ambalat în momentul în care a fost cumpărat) sau în dulap.

Parfumurile care rezistă mai mult timp pe piele sunt cele care conțin cantități mai mari de uleiuri esențiale. Acestea au prețuri mai ridicate, totuși. Apa de parfum are până la 15% uleiuri esențiale, apa de toaletă are 8%, iar apa de colonie 5%, conform andreilaslau.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top