Connect with us

Revistateo.ro

vaselina

Cosmetica

A pus putina vaselina la incheietura inainte sa plece de acasa. Vei face si tu acelasi lucru!

Daca ai vaselina acasa, afla ca are mai multe intrebuintari decat ai crede. Substanta sub forma de gel este un produs obtinut din petrol si ar trebui sa fie de nelipsit in trusele de cosmetica.

In urmatorul material video vei vedea ce utilizari inedite a descoperit aceasta femeie pentru vaselina. Este un produs foarte versatil, pe care e bine sa il ai in casa.

Poti sa pui vaselina pe marginea sticlutelor de oja, pentru a le putea deschide mai usor.

Poti sa pui vasilina pe marginea unghiilor inainte de a te da cu oja pentru a o indeparta usor in cazul in care gresesti atunci cand pictezi unghiile.

CITESTE SI: Vezi NOUTATILE in cosmetica! Tu ce crema de fata alegi?

CITESTE SI: Cand expira, DE FAPT, produsele cosmetice? Cat poti sa folosesti crema de fata, rimelul sau rujul?

Poti sa dai cheitele de la cercei cu vaselina inainte sa ii porti – ii vei pune mai usor in ureche si vei preveni iritatia.

Poti sa pui vaselina la incheietura mainii inainte de a te da cu parfum. Vei ramane surprins de cat de mult va dura aroma lui.

Vezi in video cum utilizeaza aceasta femeie vaselina:

Vaselina mai este buna si pentru a-ti indesi genele: foloseste o periuta curata de la rimel pe care o inmoi in vaselina si aplici pe gene. Lasa peste noapte sa actioneze. Ai grija ca inainte de acest tratament sa indepartezi machiajul de la ochi cu lapte demachiant.

Poti sa o folosesti, in acelasi mod, si in loc de rimel

Veselina poate fi folosita si in loc de crema hidratanta in orice parte a corpului. E un pic unsuroasa, intr-adevar, dar merita! Tine cont si ca multe vedete de la Hollywood folosesc aceasta metoda.

Poate tine loc si de demachiant : vaselina va indeparta toate urmele de machiaj de pe chipul tau, hidratand in acelasi timp si pielea.

De asemenea, vaselina este un foarte bun inlocuitor pentru balsamul de buze. Un strat subtire de vaselina aplicat peste buze face minuni pentru buzele crapate, mai ales iarna.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top