Connect with us

Revistateo.ro

6 trucuri de machiaj incredibile pentru tenul acneic

Frumusete

6 trucuri de machiaj incredibile pentru tenul acneic

Ai tenul acneic? Iata 7 trucuri de machiaj ideale pentru tine!

Machiajul poate fi o adevarata problema atunci cand ai tenul acneic. De aceea nu este foarte usor sa alegi produsele corespunzatoare si sa le folosesti zilnic. Iata cateva sfaturi folositoare!

1. Evita machiajul cat de des poti. Permite-i tenului sa se aeriseasca ori de cate ori este posibil. Nu te machia atunci cand nu mergi la birou sau la intalniri importante si foloseste o crema usoara, pe baza de apa, cu protectie solara de cel putin 25.

CITESTE SI: O NOUA TEHNICA DE MACHIAJ FACE FURORI PRINTRE FEMEI. IATA CE TREBUIE SA FACI

2. Pentru zilele in care nu te machiezi, gaseste masti eficiente care sa usuce cosurile si sa contribuie la eliminarea acestora. Opteaza pentru ingrediente precum otetul din cidru de mere, lamaia, bicarbonatul si mierea de albine.

3. Asigura-te ca produsele pe care le folosesti sunt potrivite pentru tipul tau de ten. Alege un primer usor si un fond de ten special formulat pentru tenul acneic. Cere sfatul specialistilor si, daca situatia tenului tau este severa, mergi la medic. El este singurul care iti poate recomanda produse de machiaj eficiente, care sa se muleze perfect pe nevoile tale.

4. Nu uita sa folosesti un strat de crema – tratament inainte de a te machia. Asa vei crea o pelicula fina care te va proteja. Daca exista vreun medicament pe care medicul ti l-a prescris, nu omite utilizarea lui atunci cand te machiezi.

5. Investeste in produsele care iti ofera un finisaj mat. Tenul gras are nevoie de formule pe baza de apa, asa ca evita uleiurile cu orice pret. Opteaza pentru un fond de ten si o pudra mate si astfel vei obtine un look curat si placut.

6. Poarta un ruj intr-o nuanta puternica. Pentru a distrage atentia de la tenul cu probleme, pune accent pe machiajul buzelor, dar si al ochilor. Alege culori precum movul, portocaliul si rosul si vei obtine un machiaj atragator.

Sursa foto: huffingtonpost.ca

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top