Connect with us

Revistateo.ro

oja unghii

Frumusete

6 lucruri pe care nu le stii despre oja

Iti faci unghiile destul de des, dar esti sigura ca stii totul despre oja? Vezi 6 lucruri pe care sigur nu le cunoasteai!

1. Foloseste intotdeauna o baza pentru oja. S-ar putea sa duere putin mai mult, insa ai incredere! Merita efortul! Oja de unghii va adera mai bine si va dura cu cateva zile mai mult, caci aceasta baza o fixeaza! In plus, unghia ta nu va mai fi patata de pigment.

2. Tine unghiile sub apa rece dupa ce le dai cu oja. Va ajuta lacul de unghii sa se usuce mai repede si sa se fixeze mai bine.

3. Daca apa rece este buna, apa calda face rau unghiilor vopsite. Niciodata sa nu iti faci manichiura apoi sa te apuci sa speli vase sau sa faci dus. Apa calda este un mare dusman pentru oja pentru unghii, caci o impiedica sa se usuce complet, lucru care o face sa se exfolieze.

CITESTE SI: INCREDIBIL: Cum poti da in diabet de la OJA DE UNGHII si FIXATIV. Ce avertisment primesc gravidele

CITESTE SI: Si tie iti sare oja repede? Uite ce faceai gresit!

4. Sigur ai si tu tendinta de a agita sticluta cu oja inainte de a o folosi! Ei bine, inceateaza sa faci acest lucru, doarece te vei trezi cu bule de aer peste unghiile tale.

5. Tine oja in figider. Frigul va ajuta lacul de unghii sa dureze mai mult. Pe de alta pare, razele soarelui vor ingrosa lacul de unghii si vor schimba culoarea.

6. Aplica straturi subtiri de oja! Mai bine aplici mai multe straturi de lac de unghii decat sa dai un strat gros, care risti sa nu se usuce niciodata. Si nu uita de stratul protector de lac incolor, care va face oja sa rezista mai mult!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top