Connect with us

Revistateo.ro

4 moduri simple în care mierea tratează pielea uscată

Frumusete

4 moduri simple în care mierea tratează pielea uscată

Mierea este un ingredient utilizat foarte des în diferite măști și tratamente, iar acum, când vremea este aspră, avem nevoie de ea mai mult ca niciodată. Acest ingredient minune blochează în mod natural umezeala din piele și astfel reduce uscăciunea și mâncărimile. Dacă este utilizată în mod regulat tratează foarte eficient pielea uscată și îi redă aspectul plin de viață și luminozitate pe care trebuie să îl aibă. Iată 4 moduri simple în care mierea tratează pielea uscată!

1. Scrub facial. Aveți nevoie de ulei de măsline, suc de lămâie proaspăt, zahăr brun și miere. Se amestecă toate ingredientele și se formează o pastă groasă care se aplică pe față într-un strat subțire. Se masează pielea foarte ușor timp de câteva minute apoi se lasă 10 minute să acționeze. Are o acțiune abrazivă și îndepărtează celulele moarte, lăsând pielea curată și catifelată.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI CLARE SEMNE CĂ PIELEA TA ESTE USCATĂ

2. Un exfoliant puternic. Dacă suferiți de piele uscată și descuamată acesta este exfoliantul ideal. Îndepărtează celulele moarte, însă nu agresează pielea. Aveți nevoie de 2 gălbenușuri și două linguri de miere pe care să le amestecați foarte bine. Aplicați-le pe față și chiar și în alte zone cu probleme. Lăsați masca să acționeze cel puțin jumătate de oră.

3. Mască intens hidratantă. Preparați o mască hidratantă eficientă din unt de shea și miere. Adăugați câteva picături de ulei esențial de bergamotă. Amestecați ingredientele foarte bine și aplicați-le pe față și pe toate zonele cu probleme. Masca se solidifică ușor și poate fi păstrată foarte bine la frigider dacă faceți cantități mai mari, pentru întregul corp. Mierea lasă o senzație de hidratare și face pielea mai suplă și mai luminoasă.

4. Scrub cu ciocolată și miere. Aveți nevoie de 2 cești de miere, 5 linguri de ciocolată dată prin răzătoare, 2 linguri de sare mare, o jumătate de cană de ulei din sâmburi de struguri. Într-un castron amestecați foarte bine toate ingredientele. Aplicați acest scrub pe tot corpul înainte de baie și lăsați-l să acționeze 20 de minute. Pielea va fi mai moale, hidratată și plină de viață.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top