Connect with us

Revistateo.ro

Remediu naturist pentru chisturi mamare. Amestecul care distruge fibromul

Naturiste

Remediu naturist pentru chisturi mamare. Amestecul care distruge fibromul

Cei care cunosc medicina homeopata sustin ca acesta este cel mai puternic remediu naturist pentru chisturi mamare si fibroame. Iata ce ingrediente trebuie combinate pentru distrugerea nodulilor la san.

Este vorba despre o reteta formata din doar 3 ingrediente, cunoscuta pentru prevenirea si combaterea mai multor afectiuni femeiesti.

Urechelnita, miere si ghimbir

Ai nevoie de doua plante si de miere de albine ca sa faci fata dusmanilor sanilor tai, in felul urmator: 200 grame de frunze de urechelnita (planta de casa usor de gasit), o radacina de ghimbir si 400 de grame de miere de albine densa (nefiltrata).

Trebuie sa toci marunt frunzele de urechelnita si ghimbirul si apoi sa le amesteci cu mierea de albine groasa. Pune combinatia la macerat pentru 5 zile. Reteta poate fi consumata dimineata, pe stomacul gol, si e suficient sa iei cate o lingurita pentru tot restul zilei.

Ce boala a uterului ascunde balonarea. Tumora care creste incet, dar sigur

Mare atentie! Citeste aceasta lista si vei afla cauzele NECUNOSCUTE ale sangerarilor intre menstruatii!

In urmatoarea ora e bine sa nu consumi nimic altceva. De asemenea, daca simti anumite malformatii sau ti-au aparut eczeme si alte formatiuni ciudate la nivelul sanilor, unge-te cu acest amestec pe zona cu probleme si lasa pasta speciala sa isi faca efectul timp de 15 minute. Spala-te apoi cu apa calduta.

Acest tratament poate fi urmat maxim 30 de zile, deci nu depasi acest termen limita. Daca vrei sa previi bolile sanilor, este recomandat sa urmezi acest remediu naturist pentru chisturi mamare in special in sezonul cald, deci primavara si vara sunt cele mai bune perioade din an.

Tratamentul se urmeaza in sezonul cald

Motivul pentru care expertii in medicina naturista recomanda folosirea tratamentului cand e cald este schimbarea vremii (caldura = mediu propice pentru instalarea ciupercilor si a bacteriilor, a prafului la subrat si sani, mai ales ca in aceasta perioada femeile transpira cel mai mult).

Remediul este recomandat si pentru tratarea fibroamelor uterine. Atentie! Reteta este interzisa femeilor insarcinate sau celor care au probleme diareice ori alte boli stomacale.

Acest articol este scris cu scop informativ si nu inlocuieste vizita la medic. Adreseaza-te unui specialist daca observi modificari anormale la corpul tau.

1 Comment

1 Comment

  1. SILVIA

    2017-05-25T18:55:06+03:00 at 2017-05-25T18:55:06+03:00

    SE POATE UTILIZA SI DE PERSOANELE CU DIABET ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top