Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Dieta cu ghimbir. Slăbești până la 18 kilograme în numai câteva săptămâni

Ghimbirul este un condiment extrem de utilizat, mai ales în zona asiatică. Gustul său inconfundabil, precum și proprietățile sale uimitoare, l-au făcut să ajungă cunoscut în întreaga lume.

Oamenii au constatat că acest condiment reușește să reducă senzația de foame, prin urmare a început să fie din ce în ce mai utilizat și în diete.

Iată dieta cu ghimbir care promite slăbirea până la 18 kilograme:

Ghimbirul poate fi folosit sub formă de ceai, dar și proaspăt în salate sau presărat deasupra mâncărurilor sau sub formă de supă. Această supă ajută la scăderea în greutate și îmbunătățește sistemul imunitar.

Citește și: Dieta cu varză murată. Slăbești trei kilograme în numai trei zile

Ai nevoie de apă, sare, câţiva morcovi, ghimbir, o ceapă şi 2 linguri de ulei de măsline. Legumele se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă, apoi se adaugă un vârf de cuţit de ghimbir şi astfel gustul va fi uşor picant. Se adaugă uleiul de măsline şi se lasă la fiert 45 de minute. Poţi servi supa cu crutoane.

Ghimbirul trebuie consumat moderat deoarece poate avea efecte laxative sau constipante. Mai mult, dieta nu este recomandată nici persoanelor care au ulcer sau gastrită întrucât ghimbirul poate răni pereţii stomacului. De asemenea, nu este recomandat nici femeilor însărcinate sau care alăptează, dar şi persoanelor alergice la această plantă.

Ceaiul de ghimbir te ajută să slăbeşti

Ceaiul de ghimbir trebuie preparat dintr-o felie de rădăcină de ghimbir la o cană de apă clocotită şi se lasă la infuzat timp de jumătate de oră.

Mic-dejun: o cană de ceai din lămâie și ghimbir înainte de masă; o omletă din două ouă, pregătită într-o lingură de ulei de măsline (sau două ouă fierte sau două ouă ochiuri preparate în apă); legume la discreție, consumate ca atare sau în salată asezonată cu o lingură de dressing.

Citește și: Monica Anghel a slăbit peste 30 de kilograme! Ce dietă a ținut: „Dimineața, la prima oră…”

Gustare: un fruct mare, la alegere dintre măr, portocală, grepfrut, banană, pară, un pumn de fructe de pădure (sau un iaurt mediu, sau 100 g cottage cheese);

Prânz: o supă sau o ciorbă de legume cu carne slabă, 150 g carne slabă (pui, curcan) preparată la abur sau la cuptor, o salată asortată peste care se pun 1-2 linguri de dressing;

Gustare (opțional): un fruct mare (sau un iaurt mediu, sau 100 g brânză proaspătă);

Cină: o bucată de pește slab la cuptor, o salată asortată peste care se pun 1-2 linguri de dressing de lămâie și ghimbir.

Nu uita să adaugi la fiecare masă ghimbir, în preparatele pe care le consumi

Meniul poate varia, însă nu uita să ai la fiecare masă câte o ceașcă de ceai de ghimbir. De asemenea, poți să adaugi ghimbirul și la salate. Redu grăsimile zilnic, la fel și pâinea și celelalte făinoase, iar în câteva săptămâni, poți slăbi până la 18 kilograme. Dacă menții ritmul acesta, se pot slăbi aproximativ 2 kilograme pe săptămână.

Ceaiul de ghimbir se poate consuma amestecat cu ceai verde sau ceai negru, la care se adaugă o lingură de miere şi o felie de lămâie.

Nu uita nici să te hidratezi suficient, așa că bea minimum 2 litri de apă pe zi și nu uita nici să faci puțină mișcare dacă vrei ca dieta să dea randament și mai repede.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top