Connect with us

Revistateo.ro

Persoanele care au tenul gras se confrunta, in general, cu pori mariti si cu puncte negre. Iata cum scapide acestea cu cateva ingrediente pe care sigur le ai si tu acasa.

Cosmetica

3 masti de fata pentru reducerea porilor

Persoanele care au tenul gras se confrunta, in general, cu pori mariti si cu puncte negre. Iata cum scapi de acestea cu cateva ingrediente pe care sigur le ai si tu acasa.

Porii mariti si punctele negre sunt princiapalele cauze ale aparitiei acneei. Atunci cand porii sunt mariti, riscul de a permite murdariei, grasimii si sebumului de pe fata este unul care nu trebuie neglijat. Astfel apar acneea si cosurile dureroase.

Primul pas pentru a scapa de acnee este sa reduci marimea porilor. Acest lucru se face foarte usor cu o curatare temeinica a fetei si cateva ingrediente naturale.

Daca produsele de pe piata nu te multumesc si vrei sa incerci niste solutii naturale, iata de ce ai nevoie.

In primul rand, unul dintre tratamentele pe care le poti folosi este format din suc de migdale si suc de lamaie. Se pun cateva migdale in apa peste noapte pentru a se inmuia. Dimineata se face un suc din ele si se amesteca apoi cu o lingurita de zeama de lamaie. Dupa ce s-a format o pasta omogena, se aplica pe fata, evitand zona ochilor si a gurii. Se maseaza usor fata pentru 10-15 minute, apoi se clateste fata cu apa calduta.

Masti de fata cu albus de ou si suc de lamaie. Cum se folosesc

O alta masca pe care o poti folosi din ingrediente naturale este formata din albus de ou si suc de lamaie.

Aceasta masca ajuta la strangerea porilor. Se amesteca doua albusuri de oua cu cateva picaturi de zeama de lamaie. Aplica masca obtinuta pe fata si maseaza usor cu degetele. Se lasa sa actioneze timp de 20 de minute, apoi se clateste cu apa calduta. Masca formata din albus de ou si zeama de lamaie ajuta si la exfolierea celulelor moarte.

Mai poti face un piure din doua rosii, in care adaugi cateva picaturi de lamaie. Se amesteca foarte vine, apoi se aplica pe fata. Se lasa timp de 15 minute, apoi se clateste cu apa calduta.

Pentru ca aceste masti sa functioneze, este nevoie sa fie repetate o data pe saptamana. Se aplica intotdeauna pe fata curata.

Articole pe aceeasi tema:

Masca de fata cu piper care te scapa de acnee si de punctele negre

Scapa de riduri cu masca de fata cu scortisoara si lapte. Costa mai putin de cinci lei

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top