Connect with us

Revistateo.ro

coafuri

Par & Coafuri

5 coafuri care nu sunt DELOC SANATOASE pentru parul tau!

Te-ai gandit ca modul in care iti aranjezi parul iti poate deteriora serios podoaba capilara? Vezi ce coafuri sunt periculoase pentru tine!

Este normal sa iti cada aproximativ 100 de fire de par zilnic, insa daca observi ca au ramas mai mult de atat pe perie, inseamna ca ai o problema. Vezi daca nu cumva tu faci ceva gresit care iti cauzeaza caderea parului!

Anumite coafuri iti pot duce la calvitie, din cauza faptului ca parul este strans, prins cu agrafe sau impletit, lucru care macina firele de par.

CITESTE SI: A pus coji de cartofi pe par si a scapat de firele de par albe!

CITESTE SI: Reteta pe care si-o doreste orice salon cosmetic! FRUCTUL care combate GARANTAT caderea parului!

1. Cocul

Daca iti place sa iti aranjezi parul intr-un coc de balerina cand iesi in oras, din cand in cand, nu ar fi o problema foarte grava. Totusi, daca adopti aceasta coafura zilnic, risti sa iti rupi firele de par chiar de la jumatatea lor. Aceasta coafura pune presiune si pe radacina firului de par, care se subtiaza in timp. Mai bine uita de cocul strans!

2. Codite impletite

Poate ai observat si tu ca atunci cand le despletesti, multe fire de par cedeaza. Coditele impletite se numara printre acele coafuri usor de facut si foarte chic, insa sunt si extrem de nocive pentru par. Poti alege doar doua cozi impletite lejer, iar apoi sa folosesti o masca de reparare pentru podoaba capilara.

3. Coada de cal

Este cea mai comuna si simpla coafura, pe care multe femei o adopta, caci e potrivita in diverse situatii. Dar este, de asemenea, cea mai periculoasa dintre coafuri, deoarece elasticul rupe firele de par.

4. Parul prins cu agrafe

Inevitabil, atunci cand dai jos agrafele, ramai si fara cateva fire de par. Incearca sa renunti la clamele de par!

5. Parul ondulat

Daca iti place parul ondulat, dar folosesti placa sau ondulatorul ca sa obtii aceasta coafura, afla ca e posibil sa ai parul deteriorat. Mai bine foloseste o tehnica de ondulare fara caldura!

Ca sa protejezi parul, alege sa il porti mai mult liber, foloseste elastice din satin, impleteste-l in coafuri lejere si uita de agrafele de par.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top