Connect with us

Revistateo.ro

4 cocuri uimitoare pentru petrecerea de Anul Nou

Par & Coafuri

4 cocuri uimitoare pentru petrecerea de Anul Nou

Ți-ai ales rochia, pantofii și accesoriile, iar acuma este timpul să te gândești ce fel de coafură vrei să ai la petrecerea de Revelion. În funcție de locație și de tipul petrecerii, poți adopta mai multe variante.

Orice ai alege, trebuie să te asiguri că te avantajează și se potrivește cu contextul în care vei petrece. Iată câteva coafuri elegante, care te vor pune în valoare și se potrivesc cu orice ținută!

CITEȘTE ȘI: 3 coafuri rapide pentru parul drept – Nu iti va lua mai mult de 3 minute sa iti aranjezi parul

dolce-formal-updo

Petrecerea de Anul Nou este un moment grozav să porți accesorii pentru păr. Alege-le în concordanță cu rochia pe care o ai și nu exagera cu bijuteriile dacă optezi pentru o astfel de variantă. Pulverizează puțin spray cu sare de mare pe păr, înainte de a-l prinde, pentru a-i oferi un look natural, relaxat.  Împletește-l și prinde-l într-un coc la baza capului.

herrera-formal-updos

Aceasta este o coafură la care vei avea nevoie de extensii. Poți alege culoarea părului tău sau poți opta pentru o culoare mai deschisă. Leagă-ți părul într-un coc foarte strâns și pulverizează fixativ peste el. Înfășoară extensiile în jurul cocului și fixează-le în poziția dorită.

siriano-formal-hairstyles

Cocul la baza capului îți dă un aspect elegant și rafinat. Este o coafură pe cât de simplă, pe atât de atrăgătoare.

anteprima-formal-hairstyles

Adună-ți părul în centrul capului și răscucește-l în partea dorită. Fixează-l cu agrafe și fixativ, însă nu exagera. Aspectul trebuie să fie unul natural.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top