Connect with us

Revistateo.ro

arati

Par & Coafuri

Cum să te tunzi ca să arăți ca la 20 de ani

Coafura pe care o adopți poate influența mult modul în care arăți. Vezi ce coafuri te fac să pari mai tânără!

 

Nu doar cremele, măștile de față și tratamentele influențează modul în care arăți. Coafura pe care alegi să o adopți pe poate întineri sau te poate îmbătâni. Iată cum ar trebui să te tunzi dacă vrei să pari mai tânără!

1. Dacă ai părul lung, este indicat să optezi pentru o tunsoare care să îți ofere volum în creștetul capului și vârfuri cu un aspect cât mai natural, care se obține prin filare.

Cum să te tunzi ca să arăți ca la 20 de ani-1

sursa foto: divahair.ro

2. Dacă vrei să te tunzi bob, este bine să știi că părul texturat poate face minuni, și astfel vei schimba radical aspectul coafurii. Liniile drepte create de un bob rigid pot fi puse în valoare grație unei tunsori filate.

Cum să te tunzi ca să arăți ca la 20 de ani-2

sursa foto: divahair.ro

3. Dacă vrei o tunsoare cu păr drept, este bine totuși să lași deoparte placa de îndreptat părul pentru că te face să arăți stafidită, liniile chipului vor fi accentuate și vor crea impresia de rigiditate. Cel mai bine este să încerci să îți îndrepți părul cu peria și să îți lași podoaba capilară să se așeze într-un mod cât mai natural.

Cum să te tunzi ca să arăți ca la 20 de ani-3

sursa foto: divahair.ro

Acestea sunt cele mai potrivite coafuri care te pot face să arăți mai tânără. Tu pe care ai alege-o?

Sursa foto: nogreaterjoy.org

CITEȘTE ȘI: VEZI CE TUNSORI TE FAC SĂ PARI MAI SLABĂ

Un mod ușor de a părea mai slabă, fără să treci prin chinurile unei diete, poate fi alegerea unei tunsori care să te avantajeze.

La fel ca în cazul hainelor, forma, lungimea și chiar culoarea părului pot lucra în favoarea noastră și te pot ajuta să pari mai slabă în ochii celorlalți. Așsadar, o coafură nepotrivită poate deveni o sursă de dezamăgire și de frustare.

Alegerea unei coafuri în funcție de trăsăturile tale faciale este primul pas care trebuie făcut dacă vrei să pari mai slabă. Trebuie să știm sînsă și ce trebuie să adăugam pentru a obține imaginea pe care ne-o dorim. Fiecare femeie are propriile nevoi, dar există un set de principii care se aplică multor cazuri. Dacă vrei să pari mai slabă, atunci trebuie să fii atentă la anumite tehnici de a-ți tunde părul și la anumite moduri de a-l aranja.

1. Dacă vrei sa iti faci o tunsoare cu breton pentru a-ți încadra fața, asigură-te că nu îți vei face un breton drept care va reduce lungimea feței tale. Poți încearca un breton într-o parte.

Vezi ce tunosori te fac să pari mai slabă 1

sursa foto: divahair.com

2. Tunsoare cu șuvițe. O altă idee bună este să încerci să-ți faci suvițe. Contrastul dintre culori va creea un efect de umbre care va susține imaginea de femeie mai slabă. Deși tunsoarea este mai importantă decât culoarea, și alegerea nuanței potrivite îți poate aduce rezultatul dorit.

Vezi ce tunosori te fac să pari mai slabă 2

Sursa foto: haircuttrend.com

3. Dacă vorbim de coafurile care te fac sa pari mai slabă, atunci trebuie să știi că cele French, cozile de cal, cele mai lejere și cele mai ușor de realizat sunt cele mai bune alegeri atât pentru evenimente formale, cât și pentru cele casual. Cozile de cal au abilitatea de a-ți scoate în evidență pometii și de a da volum în vârful capului.

Vezi ce tunosori te fac să pari mai slabă 3

Sursa foto: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: haircuts2015.org

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top