Connect with us

Revistateo.ro

Aproape fiecare femeie are probleme dimineata din cauza parului. In cazul in care au parul mai lung, coafarea lui poate fi o adevarata provocare.

Par & Coafuri

Coafuri rapide, pe care le poti realiza in fiecare dimineata

Aproape fiecare femeie are probleme dimineata din cauza parului. In cazul in care au parul mai lung, coafarea lui poate fi o adevarata provocare. Iata cateva coafuri rapide, pe care le poti realiza in fiecare dimineata.

Nu trebuie sa iti prinzi parul numai intr-o coada de cal ori intr-un coc pentru a scapa de chinul de a-l coafa.

Tutorialele de pe internet te ajuta sa iti prinzi parul in numai cateva minute, fara batai de cap. Nu ai nevoie decat de niste elastice subtiri si de putina imaginatie.

In fiecare zi, poti avea o alta coafura, ca si cum ai fi trecut pe la coafor. In cazul in care esti mama de fata, o poti ajuta sa isi prinda parul astfel.

Nu trebuie sa te dai batuta daca ai „doua maini stangi”. Cu putina perseverenta, in fiecare dimineata va fi mult mai usor sa iti prinzi parul.

Pentru mai mult volum, poti apela la cateva mese. Fa-ti o carare pe mijloc, apoi rasuceste una dintre suvite si prinde-o la spate cu cateva agrafe. Pentru o coafura eleganta, repeta procesul si in cealalta parte.

Daca ai breton, prinde-l intr-o coada la spate si apoi impleteste-l. Desfa-l usor din parti, ca in filmuletul de mai jos.

Coafuri rapide, pe care le poti realiza in fiecare dimineata. Cum se realizeaza

In cazul in care ai o stare mai jucausa, fa-ti o carare pe mijloc, alege doua suvite si prinde-le in doua cocuri. Se realizeaza in mai putin de un minut si arata bine daca ai parul mediu spre lung.

Rasuceste parul intr-un coc, pe care il prinzi apoi cu niste agrafe. Pentru un plus de stil, poti face o coada impletita, pe care o poti prinde intr-un coc.

Nu uita sa aplici putin fixativ, ca sa reziste intreaga zi.

Articole pe aceeasi tema:

BONUS: Top 5 coafuri pe care trebuie să le încerci până la 40 de ani

Se spune că fiecare lucru trebuie încercat la momentul lui iar asta rămâne valabil și la capitolul beauty. Vezi care sunt coafurile ce merită să le probezi până ce împlinești 40 de ani.

Top 5 coafuri pe care trebuie să le încerci acum!

1. ȘUVIȚELE CALIFORNIENE

Sunt acele șuvițe pe care în România le-a popularizat cântăreața Antonia. ste vorba de fapt despre colorarea părului în degradee, și anume în două culori sau două culori și una intermediară, care face trecerea de la un ton închis la unul mai deschis, sau invers.

coafuri - 17072015 - 3

Pentru femeile blonde, cel mai indicat este să aleagă un castaniu închis sau culoarea cojilor de nucă bine coapte, mai ales pe timp de iarnă. Când vine vorba de șuvițe californiene, blondele trebuie să opteze mereu pentru culori complementare. Poate fi folosit și rozul sau violetul, însă nu orice ten merge cu aceste nuanțe. De pildă, femeilor bronzate și blonde nu le-ar sta foarte bine cu șuvițe foarte deschise și țipătoare, precum rozul.

2. BRETONUL LUNG

Cunoști bretonul acela care aproape că îți acoperă ochii? După 40 de ani s-ar putea să nu arăți foarte bine cu el, fapt pentru care trebuie să încerci asta până la acea vârstă.

3. LUNG ÎNTR-O PARTE, RAS ÎN CEALALTĂ

Această modă este tot mai vizibilă printre fete. Giulia Anghelescu s-a ras la un moment dat lateral și i-a stat foarte bine. Dacă ai un spirit la fel de tânăr și te consideri o persoană rebelă, nu ezita să încerci această coafură!

4. BOBUL FALS

Pentru femeile care au părul tuns în scări, acest bob este ușor de făcut. Prinde partea mai lung a părului în spate cu niște agrafe și lasă partea mai scurtă să îți acopere secretul. Păstrează părul lung pentru partea din față astfel încât să creezi senzația că te-ai tuns bob.

5. STILUL AFRO

Nu trebuie să îți arzi părul sau să îți pui neapărat tot felul de obiecte ciudate în el ci doar să îl împletești în sute sau chiar mii de fire, după care să îți eliberezi părul.

Sursa foto: imujer.com, weheartit.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top