Connect with us

Revistateo.ro

Secretul frumusetii femeilor din Japonia consta intr-o masca de fata japoneza, bazata de orez, foarte simplu de facut!

Cosmetica

Masca de fata japoneza care te va intineri cu cinci ani

Te-ai intrebat vreodata cum reusesc femeile din Japonia sa isi mentina pielea tanara si sa isi ascunda varsta? Secretul este o masca japoneza de fata, bazata pe orez, foarte usor de facut!

Orezul este considerat un produs cosmetic natural extrem de bun, fiind folosit de secole, mai ales in retetele japoneze de infrumusetare.

Orezul este bogat in vitamina B, care ajuta la dezvoltarea si recuperarea celulelor. De asemenea, el incetineste foarte mult procesul de imbatranire. Pentru a evita semnele unei imbatraniri premature si pentru a-si mentine pielea in conditie perfecta, femeile din Tara Soarelui Rasare folosesc aceasta masca de fata japoneza, bazata pe orez.

De indata ce vei folosi aceasta masca facuta cu lapte, orez si miere, vei observa imediat rezultatele! Pielea ta va deveni mai luminoasa si mult mai moale.

CITESTE SI: Masca de fata de la ILINCA VANDICI pentru un ten fara cosuri. CONTINE DOAR 3 INGREDIENTE!

CITESTE SI: Masca de fata cu galbenele

Aceasta masca faciala nu este greu de facut. Mai intai, trebuie sa pui 2 sau 3 linguri de orez la fiert, pana cand acesta devine fraged. Strecoara-l dupa ce ai terminat cu fierberea si pastreaza apa intr-un castron curat, pentru ca vei avea nevoie de ea mai tarziu.

Spala orezul fiert cu putina apa, apoi adauga-i o lingura de lapte cald. Amesteca bine, dupa care mai pune o lingura de miere si amesteca din nou! Aplica, apoi, amestecul pe fata si pe gat. Masca se lasa in jur de o jumatate de ora, dupa care se spala cu apa ramasa de la fiertul orezului.

Aceasta apa va aduce beneficii nenumarate sanatatii tale, deoarece contine antioxidanti care iti ajuta pielea atunci cand aceasta este expusa la razele ultraviolete, hidratand-o.

Poti folosi aceasta apa si dupa patru zile de la preparare, daca o pastrezi in frigider. O poti utiliza ca lotiune faciala si poti face din ea cuburi de gheata pe care sa le folosesti la masaj facial.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top