Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Zodiile care vor avea probleme de familie saptamana viitoare

ZODIILE CARE VOR AVEA PROBLEME DE FAMILIE. 5 zodii vor avea probleme serioase de comunicare cu cei dragi. Multe probleme de familie care au ramas nerezolvate isi cer solutionarea saptamana viitoare.

Intrucat Mercur iese din faza retrograda pe 26 ianuarie, se anunta cateva probleme de familie pentru urmatoarele zodii.

1. RAC

Nativul Rac comunica destul de greu cu rudele, iar atunci cand o face are de transmis ceva extrem de important sau este tras la raspundere de parinti ori de frati.

Subiectele pentru care se pot certa foarte usor cu membrii familiei sunt de ordin financiar, in special.

2. GEMENI

Nici Gemenii nu vor avea o saptamana armonioasa in familie. Parintii au o perspectiva asupra vietii destul de diferita fata de felul in care acestia iau lucrurile in serios. Este vorba mai degraba despre un conflict intre generatii.

CITESTE SI: Previziuni karmice 25 – 31 ianuarie 2016. Mercur ne paraseste si lasa in urma MULTE PROBLEME

CITESTE SI: Top 4 zodii pe care le vrei langa tine in februarie

Geamanul este inovator, inteligent emotional, expansiv, excentric si tinde de multe ori sa ii sufoce pe cei din jur, mai ales pe varstnici, cu ideile sale moderne.

3. SAGETATOR

Sagetatorul vine cu o incarcatura karmica in relatiile familiale inca din 2012. Multe din lucrurile nerezolvate il urmaresc pe acest semn si ii cer o abordare mai matura.

Sagetatorul este foarte sensibil si emotional cand vine vorba de confruntari de idei. Acest nativ este centrat spre a-si exprima sentimentele cu mult patos, mai ales atunci cand sufera foarte mult pentru ca se considera neintelesi si neintegrati.

4. PESTI

Nici nativul nascut in zodia Pesti nu va avea o perioada foarte usoara in Casa Caminului, a Familiei. Aici este vorba mai degraba de incapatanarea acestui semn zodiacal in acceptarea viziunilor diferite ale membrilor familiei.

Nu este foarte incantat cand este contrazis sau atunci cand ideile sale sunt privite cu ridicare din spranceana. Pestele este foarte sufletist, insa sa te feresti atunci cand este intransigent!

5. BALANTA

Balantele au suferit cele mai multe schimbari pe plan personal in ultima perioada. Relatia cu familia va fi ingreunata din doua motive: comunicarea va fi intrerupta de factori pe care nimeni nu ii poate anticipa si sectorul financiar isi va pune amprenta asupra relatiilor intre rudenii.

Balantele trebuie sa fie extrem de atente la ce cuvinte folosesc si cu ce tonalitate deoarece risca sa fie prost interpretate.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top