Connect with us

Revistateo.ro

Zatul de cafea indeparteaza celulita. Alte solutii impotriva celui mai mare dusman din timpul verii

Frumusete

Zatul de cafea indeparteaza celulita. Alte solutii impotriva celui mai mare dusman din timpul verii

Vara, toate doamnele si domnisoarele vor sa iasa la plaja sau la plimbare prin oras insa se impiedica de o bariera: celulita. Iti prezentam cateva remedii naturale pentru a distruge acest dusman care nu te lasa sa te bucuri de vara!

1. Alege masajul uscat. Acest tip de masaj se face cu o perie speciala sau cu un burete tare. Practic, se maseaza intens zona cu celulita timp de 5 minute. Masajul se realizeaza de sus in jos pentru a acoperi toate zonele in care ai celulita sau cele predispuse la formarea acesteia. Masajul se va repeta zilnic pana vei constata ca ai ajuns la rezultatul mult visat.

2. Zatul de cafea. Da, ai citit bine. Zatul de cafea are proprietati miraculoase asupra organismului fapt pentru care acesta poate fi folosit cu succes si impotriva celulitei. Acesta hidrateaza si detoxifiaza pielea grunjoasa. Scrubul din zat de cafea se realizeaza astfel: ai nevoie de o jumatate de cana cu zat de cafea, 3 linguri de zahar brun si cateva (4-5) de ulei de cocos. Dupa ce ai masat puternic cu aceasta combinatie de cafea, zahar brun si ulei de cocos, urmatorul pas este un dus cu sapun pentru a elimina excesul de ulei de cocos.

3. Baile pentru detoxifiere ajuta foarte bine la procesul inlaturarii celulitei. Aceste bai elimina toxinele de la nivelul pielii, si nu numai. Ajuta de asemenea la regenerarea tesuturilor si reda elasticitatea si luminozitatea pielii tale. Se considera baie detoxifianta orice baie in care adaugi bicarbonat de sodiu sau ghimbir.

4. In final, o solutie pe care o gasesti in plafaruri sau in revistele de specialitate. Hraneste-ti pielea prin aplicarea cremelor hidratante care ajuta la refacerea tesuturilor pielii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top