Connect with us

Revistateo.ro

Vrei ca parfumul tău să persiste mai mult? Iată ce să faci!

Frumusete

Vrei ca parfumul tău să persiste mai mult? Iată ce să faci!

Atunci când alegeți un parfum trebuie să luați în considerare mulți factori, mai ales dacă vreți să vă puteți bucura de aroma lui multe ore după pulverizare. Sunt sigură că ați testat numeroase variante și ați aplicat diverse trucuri pentru a face mirosul să persiste cât mai mult. Iată câteva sfaturi în plus care vă ajută cu adevărat!

În primul rând este important să vă pregătiți pielea pentru aplicarea parfumului. Faceți mai întâi un duș, pentru a vă deschide porii. După duș hidratați-vă corespunzător cu o cremă (nu neaparat una cu miros). Pielea hidratată absoarbe mult mai bine parfumurile față de cea uscată. În plus, creați o suprafață mai bună, care ajută moleculele de parfum să adere la uleiurile din stratul de piele.

CITEȘTE  ȘI: CE PARFUMURI SĂ ALEGI DE CRĂCIUN ÎN FUNCȚIE DE VÂRSTĂ

Deși se spune că cea mai indicată soluție este să folosești creme fără parfum, puteți alege cu încredere o cremă parfumată. Și nu, nu trebuie să aibă același miros ca și parfumul folosit. Vă puteți crea propriul mix de arome și veți obține combinația perfectă. Desigur, cel mai probabil va trebui să încercați mai multe variante până veți ajunge la cea optimă.

Unele persoane au obiceiul de a pulveriza în aer și de a trece mai apoi prin valul de parfum. Este o mare greșeală și nu faceți decât să risipiți parfumul. În aceste condiții nu va rezista prea mult pe piele și haine. Cel mai indicat este să pulverizați în zone cum ar fi încheieturile sau gâtul. Acestea sunt puncte unde se acumulează căldură, iar mirosul rezistă mai mult și se împrăștie treptat în aerul din jur.

Păstrați recipientele în spații închise, ferite de lumina soarelui și de căldură. Asigurați-vă că sunt închise bine și că aerul nu pătrunde în interiorul sticlei. Lumina și căldura sunt cei mai mari inamici ai parfumului.

Sper că vă sunt de folos aceste sfaturi. Vă aștept să-mi spuneți și alte trucuri pe care le ;ti’i!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top