Connect with us

Revistateo.ro

Victoria Beckham iubeste camasa alba. Dar tu?

Frumusete

Victoria Beckham iubeste camasa alba. Dar tu?

Camasa alba nu va muri niciodata, iar cu cat e mai masculina, cu atat e mai cool. Nu iti fie teama de acest articol vestimentar. Te scoate din pana de idei si se potriveste aproape oricarui eveniment. Tocmai de asta celebra fosta Spice Girl Victoria Beckham o poarta des.

Camasile albe pot fi accesorizate in functie de ce porti in partea de jos a corpului: arata splendid in combinatie cu blugii, cu pantalonii evazati, cu fustele mai stramte ori mai largi, cu pantaloni de latex sau cu colanti.

Camasa alba + orice

Victoria Beckham a evoluat mult din punct de vedere stilistic in ultimii ani, insa nu se poate desprinde total de moda nouazecista. Din fosta diva Spice care purta haine de lux intr-un mod kitchos, Vicky s-a transformat intr-un adevarat trend setter.

Astazi, toata lumea o urmareste pe Instagram, iar numele ei in designul britanic a inceput sa conteze aproape la fel de mult ca alte nume sonore precum Anna Wintour sau Karl Lagerfeld.

Sotia fotbalistului David Beckham stie ce sa faca atunci cand s-a saturat de toate hainele si de toate colectiile ‘la moda’: isi ia o camasa si o poarta cu ce i-o veni. De altfel, asta poti sa faci si tu si nu dai gres cu absolut nimic. Camasa este singurul element vestimentar despre care criticii nu au ce comenta cata vreme este simpla si alba. Acum, cu ce o accesorizezi, este numai problema ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top