Connect with us

Revistateo.ro

Victoria Beckham, decorată de Prințul William

Star

Victoria Beckham, decorată de Prințul William

Veste mare din Marea Britanie! Soția celui mai celebru fotbalist englez din lume, Victoria Beckham, a fost decorată de Prințul William.

Decorată pentru acțiunile umanitare

Ceremonia de decorare a avut loc la Palatul Buckingham, notează Daily Mail. Evenimentul despre care scrie presa internațională a avut loc în această dimineață. S-ar putea spune că este un cadou pentru Vicky, pentru că acum două zile a împlinit 43 de ani. Prințul William i-a acordat Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofițer pentru servicii deosebite aduse industriei modei, dar și pentru implicarea în acțiuni umanitare.

”Dacă ai vise mărețe și muncești mult pot îndeplini lucruri mari. Sunt atât de fericită să împărtășesc acest moment cu părinții și soțul meu. Fătă dragostea și sprijinul lor nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile”, a adăugat fosta Posh Spice conform Daily Mail.

Vicky a devenit una din cele mai populare figuri mondene din Marea Britanie, după destrămarea trupei Spice Girls. Vedeta știa încă de anul de trecut de acest premiu pe care avea să îl primească de la Casa Regală.

CITEȘTE ȘI: Printul William a consolat o fetita orfana: „Stii ca am pierdut-o si eu pe mami?”

CITEȘTE ȘI: David Beckham și soția, așa cum nu i-ai mai văzut până acum

Victoria Beckham activează în ultimii ani în lumea modei și a lansat mai multe colecții apreciate de critici. Vedeta s-a remarcat prin naturalețea ei, cunoscut fiindu-i obiceiul de a ieși în lume, plimbându-se cu autobuzul sau metroul londonez.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top