Connect with us

Revistateo.ro

Star

David și Victoria Beckham, împăcare surpriză după ce erau la un pas de divorț

Despre David și Victoria Beckham s-a scris în ultima vreme că ar fi la un pas de divorț. Ei bine, cei doi și-au rezolvat problemele din căsnicie, iar acum formează din nou un cuplu ca în povești.

Cei doi s-au cunoscut când erau foarte tineri. El avea 22 de ani, iar Victoria 23. Sunt de mai bine de 19 ani împreună și formează unul din cele mai invidiate cupluri din Marea Britanie. Au o relație de milioane… de lire sterline, căci au făcut avere frumușică împreună.

El era fotbalist la Manchester United, iar ea era membră a trupei Spice Girls. Prima lor întâlnire a avut loc chiar pe terenul de fotbal, unde Victoria a mers să susțină echipa la care evolua Beckham.

După un an în care umblau, David a cerut-o în căsătorie. În 1999 s-a întâmplat și marele eveniment, iar cu puțin timp înainte de nuntă a venit pe lume și primul lor copil.

CITESTE SI: Adevărul din spatele divorțului. Paula Chirilă a dezvăluit ce s-a întâmplat între ea și Marius: “Nu mai eram…

Cei doi și-au unit destinele la un castel din Irlanda, iar mirii au stat pe tronuri de aur. Nunta lor a fost la propriu ca în povești.

Victoria, între modă și familie

„In timpul saptamanilor modei, cand lucrez, copiii sunt de obicei in New York, iar el deja a planuit sa ii duca la muzeu, apoi la cina sambaa seara, asadar el este foarte bun la astfel de lucruri – la fel cum sunt si eu.

Asa iti arati sprijinul intr-o casnicie, spunand, ‘Stii ceva, ma descurc’. Asta este ceea ce creeaza un parteneriat bun”, a declarat bruneta într-un interviu recent, conformei revistei Elle.

„Iubesc moda – asta este ceea ce ma intereseaza cu adevarat… Cand ma gandesc cum eram in trecut (felul in care ma imbracam si purtam), a fost probabil un semn al nesigurantei mele. Sunt destul de increzatoare in mine acum – sa imbatranesc nu ma deranjeaza”, a mai spus Vicky.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top