Connect with us

Revistateo.ro

Ce nu s-a văzut la TV! Imaginile controversate de la Nunta regală

Regalitate

Ce nu s-a văzut la TV! Imaginile controversate de la Nunta regală

La două zile de la Nunta Regală care a ținut cu sufletul la gură milioane de oameni din întreaga lume, ies la iveală câteva imagini de-a dreptul savuroase.

La evenimentul de la capela St. George au participat aproximativ 600 de invitați.

Printre ei, au fost și numeroase personalităţi din lumea filmului, a muzicii şi sportului. Printre aceştia, Oprah Winfrey, Serena Williams, George şi Amal Clooney, Sir Elton John, Idris Elba, dar şi David şi Victoria Beckham.

Citește și: FOTO: Cum a fost îmbrăcată Regina Elisabeta la nunta regală. Detaliul care a surprins

Fostul fotbalist al echipei Manchester United și Sir Elton John au fost protagoniștii unui moment extrem de ciudat. Înainte de cununia religioasă de la capela St. George, David și soția lui, Victoria, s-au întâlnit cu Sir Elton John. Cei doi s-au sărutat din greșeală pe buze, iar momentul a fost surprins. Însă momentul cu adevărat jenant s-a petrecut la câteva secunde de la sărutul neașteptat.

Celebrul cântăreţ a avut ulterior o reacţie care stârnit controverse. Mai exact, acesta a început să își lingă buzele, ca și cum i-ar fi plăcut acest moment.

Citește și: Singurul lucru la care Prințul Harry a renunțat pentru Meghan Markle

David Beckham, taxat pentru că a mestecat gumă în biserică

David Beckham a mai fost protagonistul unui alt moment ciudat. Soțul Victoriei Beckham a fost filmat în timp ce mesteca gumă, iar gestul său a atras criticile internauţilor.

Beckham a fost taxat imediat pe reţelele de socializare după ce a „ignorat regulile de bază ale bisericii şi a mestecat gumă, ca şi când viaţa sa ar fi depins de asta”, au scris jurnaliştii britanici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top