Connect with us

Revistateo.ro

Victoria Beckham și David Beckham divorțează? Ce spun vedetele despre asta?

Star

Victoria Beckham și David Beckham divorțează? Ce spun vedetele despre asta?

Victoria Beckham și David Beckham divorțează? După ce au apărut în presă zvonuri legate de sfârșitul relației celor doi, s-a aflat adevărul. Victoria l-a sunat imediat pe soțul ei după ce au apărut zvonurile. Nimeni nu știe cine a lansat vestea, însă cele două vedete au lămurit situația.

Victoria Beckham și David Beckham divorțează? Vedetele au spus adevărul

Reperezentanții cuplului au negat orice scandal. Mai mult decât atât, se pare că Victoria l-a sunat pe soțul ei imediat ce a aflat ce se spune despre căsnicia lor.

Conform purtătorilor de cuvânt al cuplului, Vicotia și David Beckham s-au amuzat copios pe seama zvonurilor legate de divorț. După ce a aflat ce se spune despre ei, Victoria Beckam l-a sunat imediat pe soțul ei și l-a întrebat dacă divorțează de ea. Celebrul cuplu s-a amuzat copios pe seama lucrurilor care se spun despre ei.

Acum, David Beckham se află în Miami. Acolo onorează un contract de publicitate. Însă, deși nu este aproape de familie, vorbește des cu cei dragi.

Când au aflat zvonurile, fanii au intrat în panică. Nimeni nu știa care este adevărul.

CITEȘTE ȘI: David și Victoria Beckham, împăcare surpriză după ce erau la un pas de divorț

CITEȘTE ȘI: David și Victoria Beckham, împăcare surpriză după ce erau la un pas de divorț

„Victoria a fost surprinsă de situație, dar i s-a părut că e o chestie amuzantă. Cei doi s-au distrat copios pe seama zvonurilor deoarece e o situație ridicolă. Victoria și David sunt uimiți de cât de mulți oameni au crezut asta.

Sunt uimiți de amploarea pe care zvonurile au luat-o în toată presa. Au vorbit despre situație și au râs la greu! Nu au nici cea mai vagă idee de unde a pornit toată discuția despre divorț. E un mister”, a spus un prieten de-al cuplului, citat de Mail on Sunday, potrivit ciao.

Cu toate acestea, zvonurile încă circulă. Se spune că David Beckham ar fi fost infidel. Ar fi înșelat-o pe soția lui cu o profesoară de-a fiicei lor, Harper. În urma relației, femeia ar fi rămas însărcinată.

Sursă foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top