Connect with us

Revistateo.ro

Ultimul sfat cum sa iti reziste coafura in seara de Revelion

Par & Coafuri

Ultimul sfat: cum sa iti reziste coafura in seara de Revelion

In noaptea dintre ani are loc cea mai importanta petrecere si este normal ca tu sa vrei sa arati bine. Iata ce trebuie sa stii despre cum sa iti reziste coafura in seara de Revelion. Citeste mai jos sfaturile!

Cum sa iti reziste coafura in seara de Revelion

In noaptea de Revelion vrei sa te simti bine, dar in acelasi timp sa nu ai grija parului tau. In timpul dansului, depui efort si este normal sa transpiri. In plus, oriunde te-ai afla, temperatura incaperii se va ridica, iar aceasta, impreuna cu transpiratia, iti pot afecta serios coafura din aceasta seara importanta.

Cel mai important truc pe care trebuie sa il stii este sa aplici FIXATIV pe TOATE STRATURILE PARULUI.

CITESTE SI: Ce coafuri se poarta de Craciun si Revelion? Ce recomanda unul dintre cei mai cunoscuti hairstylisti din Romania

CITESTE SI: 5 coafuri care nu sunt DELOC SANATOASE pentru parul tau!

Tendinta este ca, de obicei, sa aplici fixativ doar pe firele de la exterior, atunci cand iti coafezi parul, ei bine, in seara asta poti exagera putin cu cantitatile. Ai grija, totusi, sa nu consumi un tub intreg de fixativ, vrei sa ai un aspect natural, nu unul de sarma.

Cum sa iti reziste coafura in seara de Revelion

Daca ai firul de par degradat si uscat, dar vrei sa il aranjezi cu placa de par in seara cea mare, iti recomandam sa iti separi podoaba capilara in suvite foarte subtiri. Astfel parul se va aranja imediat, iar tu nu va trebui sa aplici caldura dispozitivului de indreptat parul de prea multe ori, cum faci atunci cand il separi in suvite mai groase. Trebuie sa ai rabdare, dar merita pentru aceasta seara deosebita.

Daca ai parul foarte fin, trebuie sa fii extrem de atenta la produsele cosmetice pe care le folosesti pentru ingrijirea podoabei capilare. In seara de Revelion, iti recomandam sa stai departe de gelul de par sau ceara – acestea iti vor ingreuna parul, iar coafura ta nu va rezista prea mult timp. Construieste rezistenta coafurii cu un fixativ sau spuma de par.

Indiferent de tipul de par, inainte de a incepe pregatirile pentru aceasta seara speciala, asigura-te ca aplici un ser sau ulei rezistent la caldura, care va diminua din efectele nocive ale placii de par.

Sursa foto: Pixabay

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top