Connect with us

Revistateo.ro

Vremea

Vremea de Revelion 2019. Cum arată situația meteo pe fiecare regiune

Cum va fi vremea de Revelion? Este întrebarea pe care majoritatea românilor o au în cap astăzi, mai ales că toată lumea vrea să știe dacă vor fi condiții meteo prielnice pentru a vedea artificiile.

Iată cum se prezintă situația pentru această seară, regiune cu regiune:

CRIȘANA ȘI BANAT:

Vremea va fi în general instabilă. Nu sunt excluse ploile și burnița pentru această seară. Maxima serii va fi de 3 grade Celsius și e posibil să fie ceață, deci vor fi condiții meteo destul de vitrege pentru a vedea artificiile cu claritate.

La Timișoara vor fi maximum 2 grade cu un cer senin, spre deosebire de vecinii din Crișana, timișorenii vor avea parte de o noapte de Revelion excelentă din punct de vedere meteorologic.

SĂTMAR ȘI MARAMUREȘ

Lapoviță și ninsori: cam de asta au parte locuitorii acestor două regiuni astăzi. Seara vor fi maximum 2 grade Celsius, iar după ora 12 noaptea temperaturile vor scădea până la -2, -3 grade.

OLTENIA

Cer senin în noaptea de Revelion pentru olteni. Cu o maximă de 2 grade, seara de Revelion va fi bună din punct de vedere meteo pentru a desface șampanie în piețele din orașe sub lumina artificiilor.

DOBROGEA

La Constanța va fi vreme plăcută pentru această perioadă, cu o maximă de 3 grade Celsius. Atenție la vântul care va sufla cu putere diseară. Îmbrăcați-vă gros!

MUNTENIA

Un grad, doar un grad pentru noaptea de Revelion în sudul țării. Cerul va fi în general senin, deși din când în când își vor face apariția norișorii.

BUCUREȘTI

Doar 2 grade cu plus pentru locuitorii Capitalei în seara de Revelion și condiții optime pentru artificii. Îmbrăcați-vă gros pentru că deși vor fi 2 grade, din cauza umidității și a vântului ele se vor resimți ca -2, -3.

MOLDOVA

În nordul Moldovei va fi foarte frig. Se vor înregistra 0 grade celsius. În schimb, în sud, La Galați, sunt așteptate valori pozitive de până la 2 grade.

TRANSILVANIA

Clujenii au parte și ei de o noapte friguroasă de Revelion cu maxime de 1, 2 grade. Cerul va fi înnorat, însă în jurul orei 12 noaptea va fi senin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Vremea

To Top