Connect with us

Revistateo.ro

Vremea

Val de ger peste România

Un nou val de ger va veni peste România, anunță meteorologii. Vremea va continua în nota deja obișnuită. Iată ce ne așteaptă.

Noaptea de luni, 21 ianuarie, spre marți, 22 ianuarie va aduce ninsori în jumătatea sud-vestică a României.

În Dobrogea și în zona Bărăganului vor fi zile mohorâte, cu maxime de 5 până la 6 grade Celsius. În zona sudică a Moldovei cerul va fi înnorat toată ziua, la fel și mâine, iar temperaturile vor coborî în toată Moldova, în medie, la -7 grade.

Temperaturile negative de luni, 21 ianuarie și marți, 22 ianuarie vor fi de până la -11 sau -12 grade Celsius.

În Transilvania și Maramureș vor persista norii și va ninge, dar nu la fel de puternic precum zilele trecute. Ninsorile își vor face simțite prezența în special la deal și la podiș, deci în zonele înalte din Transilvania.

În București, toată săptămâna vom avea temperaturi maxime ale zilei între -2 și 4 grade Celsius. Temperaturile vor coborî destul de mult abia din weekend, 26 – 27 ianuarie.

Plăcut va fi la Timișoara miercuri, unde va ieși soarele și unde se vor înregistra chiar și 8 grade Celsius după-amiaza. Și în Banat, la fel ca în celelalte regiuni, temperaturile vor scădea de joi încolo la 0 grade în timpul zilei și -4, -5 în timpul nopții.

CITEȘTE ȘI: Sfatul săptămânii 21 – 27 ianuarie 2019 pentru fiecare zodie

A murit Boo, cel mai iubit cățel din lumea virtuală

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Vremea

To Top