Connect with us

Revistateo.ro

Vremea

Alertă meteo de gradul zero: Vom avea temperaturi de până la -10 grade

Meteorologii au vești neplăcute pentru români, semn că pas cu pas se apropie iarna. ANM precizează că în zilele și nopțile următoare temperaturile vor scădea dramatic până la -10 grade Celsius în regiunile intracarpatice și la orașele aflate în depresiuni, la poalele munților.

Vremea se va răci considerabil în special de joi, 15 noiembrie, când și în Capitală vom avea temperaturi de iarnă, cu nopți în care valorile termice vor fi cuprinse între 2 și -2 grade.

La Miercurea Ciuc, pe de altă parte, iarna vine mai repede. Încă din această noapte românii care trăiesc acolo vor simți frigul specific lunilor decembrie și ianuarie, unde termometrele vor indica -4, -5 grade.

Prognoza ANM pe toată luna

Săptămâna 12.11.2018 – 19.11.2018

Temperatura aeruluiva avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă în regiunile sud-estice, iar în restul țării vor fi ușor mai ridicate.

Precipitațiile estimate a se înregistra în această săptămână vor fi deficitare în întreaga țară, cu un deficit mai pronunțat în regiunile sud-vestice, vestice și nord-vestice.

Săptămâna 19.11.2018 – 26.11.2018

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale ale săptămânii în regiunile vestice și ușor mai coborâte în rest.

Cantitățile de precipitațiiestimate a se înregistra în acest interval vor fi în general deficitare, deficit ce va fi mai pronunțat în vestul și nord-vestul țării, dar există posibilitatea unui ușor excedent în regiunile sudice și sud-estice. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Vremea

To Top