Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile care se logodesc de Revelion

Anul Nou începe cu multe surprize pentru câteva zodii, care decid să facă un pas important în viața lor. Iată care sunt zodiile care se logodesc de Revelion și care îi vor lua pe toți prin surprindere.

Nu aduce anul ce aduce ceasul, spune o veche vorbă românească. Pentru nativele zodiei Gemeni, care sunt într-o relație de lungă durată, așteptarea a luat final. În ultima zi a anului 2018, partenerul le poate face cea mai frumoasă surpriză din viața lor, iar noul an să le prindă în ipostaza de logodnice.

Citește și: Lună Plină în Gemeni, 23 noiembrie. Cum sunt afectate zodiile

Dacă cele mai multe dintre ele vor vrea ca cererea în căsătorie să fie în public, în fața prietenilor sau a familiei, vor fi și multe native ale zodiei Gemeni care vor dori ca acest moment să fie unul pe care să îl prețuiască doar ele și partenerul lor. Așa că aceștia se vor gândi bine cum să organizeze acest moment, în funcție de cum este iubita lor.

Nativele zodiei Rac sunt mai pregătite ca oricând să audă marea întrebare

Iar dacă simt că sunt în relația potrivită și că persoana iubită este cea pe care și-o doresc alături pentru întreaga viață, atunci cererea în căsătorie în noaptea de Anul Nou va primi un mare da din partea nativelor Gemeni. Cu siguranță că va fi un moment de neuitat și plin de emoții. Iar cum ziua este una atât de specială, nici nu este de mirare.

Și nativele zodiei Rac au parte de o mare surpriză de Anul Nou. Visul cel mai mare al acestor native este pe cale să devină realitate chiar în ultima zi a anului 2018.

Acestea sunt pregătite pentru o nouă etapă din viața lor, iar partenerii lor știu acest lucru și nu pot lăsa să lase această zi să treacă fără o surpriză de proporții. Iar răspunsul dorit nu se va lăsa așteptat. Iar prima zi a anului îi va prinde pe logodnici făcând planuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top