Connect with us

Revistateo.ro

Tu ce știi despre sucul de cartofi?

Frumusete

Tu ce știi despre sucul de cartofi?

Sucul de cartofi te poate ajuta să scapi de multe probleme, datorită conținutul bogat în vitamine, potasiu și sulf. Acestea ajută la tratarea problemelor tenului și redă sănătatea și aspectul plăcut al pielii.

Tamponarea regulată a tenului cu o dischetă demachiantă înmuiată în suc de cartofi are efecte semnificative. Tratează petele, arsurile solare, cearcănele și repară pielea obosită. Sucul de cartofi este renumit și pentru proprietățile sale antirid – previne semnele îmbătrânirii premature, remediază aspectul liniilor fine și al ridurilor. Este suficient să amestecați suc de cartofi cu o lingură de ulei de măsline și să vă masați ușor fața, până intră în piele. Este un tratament hidratant și revigorant.

CITEȘTE ȘI: VREI SĂ-ȚI FACI SINGURĂ PROPRIUL TĂU PARFUM?

Sucul de cartofi combinat cu zeama de lămâie are un efect iluminator și pune în evidență culoarea naturală a pielii. Totodată îndepărtează punctele negre și petele, dacă este aplicat cu regularitate pe zonele problematice. Dacă îl combinați cu bicarbonat de sodiu și puțină apă, obțineți o loțiune de curățare naturală și eficientă. Curăță porii în profunzime și catifelează fața.

Combinați suc de cartofi cu suc de castravete proaspăt și aplicați amestecul în jurul ochilor, pentru a-i calma și pentru a înlătura senzația de ochi umflați. Este un remediu rapid care dă rezultate. De asemenea, puteți trata acneea dacă amestecați acest suc miraculos cu suc proaspăt de portocale și îl aplicați pe zonele afectate pentru 20-30 de minute.

Sucul de cartofi face minuni și pentru păr, dacă este utilizat în mod constant. Combinat cu aloe vera redă strălucirea firului de păr și repară vârfurile despicate. Luptă împotriva căderii părului și ajută la regenerarea firelor, atunci când este folosit sub formă de mască, alături de un albuș de ou și o lingură de miere.

Pentru a vă bucura de toate beneficiile pe care le aduce acest suc minune, asigurați-vă că aveți cartofi organici, care au fost crescuți fără pesticide și alte substanțe chimice. Cel mai indicat este să îi stoarceți cu ajutorul unui storcător de fructe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top