Connect with us

Revistateo.ro

tenul

Cosmetica

Trei ingrediente pentru GATIT, care fac minuni pentru TENUL tau

Ti s-a terminat o crema pentru fata? Nu intra in panica, ci du-te la… bucatarie. Sigur gasesti acolo unul dintre ingredientele bune pentru tenul tau.

Ce au in comun, portocalele, otetul de mere si rozmarinul? Pe toate le gasesti in bucatarie, desigur. Dar mai mult de atat, pot fi transformate in remedii pentru afectiuni de care sufera tenul tau. Afla cum poti deveni produse cosmetice ingrediente banale.

1. Portocale pentru tenul gras. Citricele, in general, au efect astringent, care iti ofera un ten neted si catifelat. Vitamina C ajuta la refacerea colagenului din piele. Taie portocala, iar prima jumatate in coaja intinde-o pe fata prin miscari circulare pana simti ca intreg continutul se epuizeaza. Asteapta pana se usuca. Daca este necesar, foloseste si a doua jumatate in acelasi mod.

CITESTE SI: Utilizări și beneficii ale uleiului esențial de portocale

2. Otetul de mere te scapa de acnee si de pete. Contine alfa hidroxi acizi care elimina celule moarte de pe piele. Aplica un pic de otet pe ten, cu ajutorul unei dischete, lasa sa actioneze 30 de minute si clateste cu apa calduta. Repeta zilnic.

CITESTE SI: De ce este rozmarinul bun pentru creier

3. Rozmarinul este un tonic pentru tenul tau. Macereaza o crenguta de rozmarin in alcool, iar cand lichidul devine verde, il poti folosi zilnic pentru a revitalizat tenul.

Sursa foto: lescellulesdevie.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top