Connect with us

Revistateo.ro

masca pentru ten normal

Cosmetica

Masca pentru TEN NORMAL. Nu mai cauta tratamentul perfect! Ai aici 5 variante!

Sigur ca exista si in comert o multime de tratamente pentru toate tipurile de ten. Totusi, de ce sa nu profitam si de bogatia naturii si sa pregatim masti de fata proaspete si accesibile? Iata 5 variante din care sa alegi cea mai buna masca pentru ten normal!

1. Masca pentru ten normal cu iaurt si castravete

Amesteca doua linguri de iaurt cu o doua linguri de tarate de ovaz si un castravete dat pe razatoare. Poti sa amesteci masca si intr-un blender, pentru a obtine un mix omogen. Intinde masca pe fata si las-o sa actioneze timp de 30 de minute. Clateste cu apa calda, apoi cu apa rece ca sa inchizi porii.

Castravetii revitalizeaza pielea si ii dau stralucire. Aceasta masca este perfecta dupa o zi obositoare, pentru ca lumineaza pielea.

CITESTE SI: Masca pentru TEN MIXT. Amestecuri de ingrediente care iti salveaza pielea!

CITESTE SI: Scapa rapid de punctele negre cu cea mai eficienta masca pe care ti-o poti prepara chiar tu!

2. Masca pentru ten normal cu migdale

Pune 10 migdale intr-un pahar cu apa de seara. Asa se vor inmuia si vor deveni perfecte pentru aceasta masca. A doua zi, amesteca migdalele moi cu zeama de la jumatate de portocala si un praf de scortisoara. Nu doar ca miroase delicios, dar aceasta masca are un efect fantastic revigorant! Tine-o pe fata timp de 30 de minute, apoi clateste cu apa rece.

Migdalele au rolul de indeparta celulele moarte si de a curata tenul. In plus, ii redau vitalitatea! Scortisoara are efect antiinflamator, asa ca va vindeca orice imperfectiune ai pe ten.

3. Masca cu galbenus de ou

Chiar daca ai tenul normal, fara probleme, tot are nevoie de hidratare. Aceasta masca hranitoare se prepara foarte simplu: amesteca un galbenus de ou cu o lingura de miere, pulpa de la o rosie si putina pudra de argila. Tine pe fata 15 minute si clateste cu apa calduta. Spala apoi tenul cu apa rece, pentru a inchide porii.

Aceasta masca iti va hidrata tenul, il va curata si il va face moale si catifelat.

4. Masca cu ovaz si iaurt

Amesteca o lingura de tarate de ovaz cu o lingura de iaurt, o lingurita de miere si o lingurita de zeama de lamaie. Vei tine masca pe fata timp de jumatate de ora. Clateste apoi cu apa rece.

Masca cu ovaz este hranitoare si revitalizanta.

5. Masca exotica pentru ten normal

Zdrobeste o felie de mango, pune o lingura de iaurt gras, o lingurita de frunze de coriandru tocate marunt si putin ulei de cocos. Masca se tine pe fata timp de 15 minute.

Vei avea un ten stralucitor si fin, care miroase ca un cocktail exotic!

Care este masca pentru ten normal pe care o preferi?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top