Connect with us

Revistateo.ro

Mastile cu cirese, bucuriile de neuitat pentru tenul tau

Cosmetica

Mastile cu cirese, bucuriile de neuitat pentru tenul tau

O adevarata carte de vizita a frumusetii, tenul are nevoie in permanenta de atentie speciala, iar mastile cu cirese se numara printre preferatele oricarui tip de ten. Nu mai este de mult timp un secret pentru nimeni: ciresele sunt recunoscute pentru ca au un puternic efect antioxidant datorita vitaminelor si mineralelor pe care le contin. Aceasta marfa pretioasa purtata de cirese este foarte buna pentru regenerarea tenului si pentru redarea stralucirii acestuia. In randurile de mai jos sunt expuse cinci retete de masti cu cirese, toate fiind foarte simplu de facut.

Masca pentru tenul uscat

Avand in vedere ca este vorba despre un tip de ten cu nevoi speciale si care printre altele, are nevoie de hidratare intensa, este nevoie de o combinatie care sa ajute ciresele sa fie si mai eficiente. Se folosesc o mana de cirese, o lingurita ulei de macadamia si o lingurita de miere. Urmeaza pisarea cireselor pana in momentul in care din acestea se obtine o pasta.

Citeste si: Fa asta o data pe saptamana si vei avea un ten mai tanar cu 10 ani

5 greseli pe care le faci la dus. Atentie la punctul 2!

Compozitia se amesteca impreuna cu ingrediente mentionate mai sus. In cele din urma, masca se aplica pe tenul proaspat curatat si se lasa sa actioneze cel putin 20 de minute si cel mult 30. La finalul acestor perioade, fata se clateste cu apa calda.

Cirese pentru tenul sensibil

Un ten atat de pretentios necesita o atentie si un tratament pe masura rigorilor. Tocmai acesta este si motivul pentru care, spre deosebire de reteta pentru tenul uscat, la masca pentru tenul sensibil vor fi implicate mai multe ingrediente: o cana de cirese coapte, un albus de ou, o lingurita cu ulei din arbore de ceai, jumatate de lingurita de miere. Ciresele pasate foarte bine se amesteca intr-un recipient alaturi de celelalte ingrediente. Cand amestecul se aplica pe ten, se lasa sa actioneze aproximativ 15 minute, dupa care se clateste cu apa calduta sau cu apa minerala.

Vezi are sunt celelalte masti cu cirese in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top