Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Cum a scăpat Kate Middleton de coșuri și piele uscată cu ajutorul piureului de banane. Rețeta regală

Gurile rele spun că ducesa de Cambridge, Kate Middleton, e dependentă de tratamente costisitoare, pe care o britanică de rând nu și le-ar permite.

Tabloidele britanice au scris că soția Prințului William a apelat inclusiv la operații estetice pentru a-și menține tinerețea.

Apropiații femeii, cei care au lucrat cu mai multe vedete precum Gwyneth Paltrow, spun că ducesa preferă tratamentele cosmetice care se bazează pe ingrediente naturale.

Ducesa uimește de fiecare dată când se prezintă la un eveniment important. Parcă e tot mai tânără, cu fiecare apariție. Site-urile de lifestyle feminin din afară au aflat care este secretul chipului luminos al lui Kate.

Deborah Mitchell a dezvăluit pentru revistele de modă și beauty că toate femeile pot încerca tratamentul pe care îl urmează Kate. Este recomandat mai ales tinerelor care se luptă cu acneea sau cărora li se usucă pielea din cauza stresului sau de la schimbarea bruscă a vremii.

Piureul de banane, terciul de ovăz și crema de ciocolată sunt ingredientele care fac parte din tratamentul regesc. Masca de ciocolată combinată cu piure de banane redă elasticitatea pielii și îndepărtează cojițele din jurul nasului.

CITEȘTE ȘI: Mască hidratantă pentru tenul uscat

Rețetă pentru cremă de față făcută în casă. Cum să-ți prepari crema în funcție de tenul pe care îl ai

Masca de ciocolată este recomandată de Mitchell în combinație cu ulei de cocos sau ulei de palmier. Aceste uleiuri conțin acizi grași esențiali, ingrediente benefice tenului.

Ovăzul este folosit nu doar în tratamentele pentru ten, ci și în baie. Pus într-o cârpă și apoi înmuiat în apa din cadă, ovăzul îți va face pielea fină ca a unui bebeluș, asigură specialista pentru Daily Mail.

Totodată, Deborah recomandă zațul de cafea pentru combaterea/ atenuarea celulitei. Acest tratament i l-a recomandat și ducesei Kate Middleton.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Trucuri de frumusețe de la Prințesa Diana

Află ce trucuri de frumusețe avea Prințesa Diana. Sunt lucruri pe care le poți include și tu în rutina de frumusețe.

„Prinţesa Diana a realizat care este puterea unei coafuri şi a unui machiaj impecabil, iar acest lucru nu ar trebui să fie niciodată subestimat de nimeni”, spunea makeup artistul Prințesei Diana, potrivit one.ro.

Avea o fumusețe înnăscută, pe care o punea mereu în evidență. De asemenea, Prințesa Diana avea câteva trucuri de frumusețe pe care le poți încerca și tu.

1. Avea grijă să doarmă suficient. Somnul era important, așa că acorda atenție calității somnului. Dacă nu dormi suficient, lucrul acesta se poate vedea pe față.

Când nu dormi atât cât ar trebui, pielea ta va fi obosită și palidă. Lucrul acesta se întâmplă deoarece circulația de la nivelul feței este afectată de lipsa somnului și a odihnei.

2. Moderația era importantă pentru Prințesa Diana. Indiferent de lucrurile pe care le faci, trebuie să ții cont de faptul că există limite.

Moderația trebuie să existe atunci când mănânci, când consumi anumite băuturi și când fumezi. Toate lucrurile acestea își lasă amprenta asupra pielii și asupra frumuseții.

3. Prințesa Diana își îngrijea piele și nu sărea peste etapele procesului de îngijire. Avea grijă să își hidrateze pielea, să o curețe și să aplice serul ce avea factori de protecție.

4. Un alt truc de frumusețe este acela că nu trebuie să pleci de acasă înainte de a te da cu parfum. Acesta transmite anumite informații despre tine, așa că este o etapă a ritualului de frumusețe peste care nu trebuie să treci.

5. Este bine să ai propriul stil când vine vorba de machiaj. Prințesa Diana folosea o bază hidratantă potrivită tenului, pentru zona de sub ochi folosea corector. De asemenea, folosea rimelul, iar culoarea rujului pe care îl purta varia în funcție de starea sa de spirit din acea zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top