Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Prințul William și Kate Middleton, despărțire în secret

O informație surprinzătoare a ieșit la iveală în presa britanică. Prințul William și Kate s-ar fi despărțit în urmă cu ceva ani pentru câteva luni, iar actuala ducesă de Cambridge era cât pe ce să nu mai devină membră a Casei Regale Britanice.

Da, ați citit bine. Conform presei din Regatul Marii Britanii, Kate și William au stat despărțiți timp de câteva luni în anul 2007, iar vestea a fost confirmată de surse apropiate familiei regale în aceste zile.

Cei doi nu au vrut să detalieze motivele reale pentru care au fost pe punctul de a nu continua relația, însă jurnaliștii au aflat că cearta dintre cele două familii ale celor doi duci a pornit de la originea actualei soții a lui William.

Prietenii lui William râdeau des pe seama lui spunându-i că domnișoara Kate la vremea aceea era dintr-o familie modestă, de clasă muncitoare. William a fost extrem de afectat de glumele răutăcioase însă în cele din urmă iubirea a învins.

Povestea lor de dragoste a devenit și mai puternică de vreme ce au deja trei copii împreună: Louis, Charlotte și George.

Kate nu mai poate purta toate bijuteriile Prințesei Diana

Prințesa inimilor a lăsat în urmă bijuterii extrem de prețioase, râvnite de toate prințesele care fac parte din regalitatea britanică.

Multe dintre brățările, diademele sau pandantivele Prințesei nu au mai fost purtate de mai bine de douăzeci de ani.

Bijuteriile Prințesei Diana se găsesc în vistieria regală, iar acum vor cunoaște din nou lumina zilei, notează Ok Magazine.

Până să apară Meghan în peisaj, cea care îi purta nestematele era Kate. Dorința Prințesei Diana a fost ca ambele nurori, adică partenerele celor doi fii, să împartă bijuteriile sale.

Ella Kay, specialist în bijuterii, susține că după căsătoria dintre Meghan și Harry s-a decis ca unele bijuterii să fie împărțite între cele două ducese. Unele nu au fost încercate deloc de Kate Middleton, despre care se știe că nu e ahtiată după lux.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top