Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

Această mască uniformizează culoarea feței afectată de razele solare și înlătură ridurile

Vara ne bronzăm de cele mai multe ori neuniform, iar pielea feței este cea mai expusă schimbărilor nedorite și problemelor de sănătate.

Masca pentru toate dilemele cosmetice din timpul verii

Multe dintre afecțiuni, în speciale cele legate de dezechilibrele hormonale ori hepatice se pot citi în aspectul feței.

Acneea, pielea uscată arsă de soare și ridurile dau un aspect de îmbătrânire prematură tinerelor care nu știu să aibă grijă de tenul lor.

Există un preparat format din ingrediente 100% naturale, la îndemâna oricărei femei care se confruntă cu cearcăne, riduri ori acnee.

Masca despre care vorbim conține: doi cartofi rași și o lingură de smântână grasă.

Cele două ingrediente se amestecă până se omogenizează, iar la finalul se unge fața, de la frunte spre bărbie, cu ajutorul unui tifon fin.

Masca se lasă pe față timp de aproximativ 15 minute, iar apoi tenul se curăță cu un demachiant sau apă oxigenată.

Acest tratament va uniformiza culoarea tenului afectat de soarele puternic al verii datorită enzimei catechol (extrasă din cartofi), folosită în multe produse cosmetice de albire a pielii.

Trezește-te ca o prințesă! Aplică această mască de frumusețe peste noapte

Astăzi găsim o listă lungă de branduri cosmetice populare pe piață, care vând diverse produse cosmetice cum ar fi măștile și cremele faciale. Toate aceste produse promit să îndepărteze ridurile și să vă facă pielea mai fină și mai sănătoasă, iar unele chiar fac, dar cele mai multe dintre ele conțin substanțe chimice nocive care pot face mai mult rău decât bine.

Totuși, mulți oameni continuă să le folosească, în ciuda faptului că nu sunt doar încărcați cu substanțe chimice, ci sunt destul de scumpe. Ei cred că nu există altă variantă la păstrarea aspectului lor tânăr.

Din fericire există multe alternative naturale care oferă rezultate și mai bune și sunt ieftine și fără substanțe chimice. În acest articol puteți găsi una dintre cele mai eficiente măști peste noapte care vă vor face radianța feței. Crema de față facială este complet naturală și sigură și oferă rezultate uimitoare. Pielea ta va fi din nou netedă și sănătoasă.

Masca de hidratare a pielii

Iată de ce ai nevoie:

  •  o lingură de iaurt
  • o lingură de miere
  • o linguriță de suc de lămâie

Amestecă aceste ingrediente până devin o pastă. Alică această mască pe față și stai cel puțin 15 minute. Repetă acest procedeu de 3-4 ori pe săptămână pentru rezultate excelente.

Sursa foto: www.healthyfoodteam.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top