Connect with us

Revistateo.ro

Tratamentul la care nu te asteptai pentru ten si par

Cosmetica

Tratamentul la care nu te asteptai pentru ten si par

Aspirina poate fi folosita nu doar pentru tratarea durerilor de cap ci si pentru frumusetea de zi cu zi. Da, acidul salicilic din aspirina are efecte puternice antiinflamatoare si devine un remediu bun pentru tratarea tenului si a parului.

Totodata, aspirina previne modificarile de culoare ale parului, cauzate de soare sau imbatranire. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai la tine o aspirina si anumite ingrediente. Zdrobeste o pastila de aspirina pana se face praf si amesteca cu citrice (lamaie sau grapefruit) pana se formeaza o pasta omogena. Aplica aceasta masca pe fata pentru tratarea acneei si a punctelor negre.

Pentru tratarea tenului uscat din cauza frigului iernii, foloseste aspirina zdrobita impreuna cu ulei de masline si/sau miere de albine pentru a-ti face o masca de fata care sa combata efectele gerului.

Daca ai un ten uleios, foloseste aspirina in combinatie cu produse lactate (iaurt simplu, smantana sau lapte).

Pentru a reda culoarea parului, foloseste 8 pastile de aspirina pentru 500 ml de apa si spala-te cu aceasta noua solutie pe cap. Nu te clati imediat ci lasa solutia circa 15 minute sa actioneze.

CITESTE SI: SCAPA DE MATREATA CU AJUTORUL ASPIRINEI

Experta in frumusete, Mickey Williams, cunoaste o serie de tratamente si remedii pe care le poti face acasa la tine pentru a scapa de matreata.

Pentru a fi asigura ca scapi de matreata trebuie sa folosesti doar un sampon fara miros si doua aspirine. Da, ai citit bine: niste aspirine! Matreata dispare in felul urmator: zdrobeste tabletele de aspirina intr-un vas mic si adauga o doza obisnuita de sampon. Amesteca samponul cu aspirina pentru ca medicamentul sa intre bine in sampon.

Spala-te pe cap cu aceasta reteta si clateste-ti apoi capul cu balsamul tau si apa calduta. Este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru a scapa de matreata.

Un alt remediu cunoscut este masarea scalpului cu ulei de ricin. Uleiul de ricin revigoreaza celulele scalpului si le elimina pe cele moarte (matreata).

2 Comments

2 Comments

  1. Adriana Elena

    2014-10-11T15:28:47+03:00 at 2014-10-11T15:28:47+03:00

    eu iau la fiecare 2 zile o aspirina impotriva ingrosarii singelui,antitrombotic si mai fac pulbere asa cam 2 comprimate si amestec cu o crema de maini sau o crema grasuta si ma dau pe calcaie si pe laba piciorului,efecte super……

  2. Ileana

    2014-10-12T18:02:33+03:00 at 2014-10-12T18:02:33+03:00

    Atentie mare la aspirina,cine are probleme cu stomacul nu este indicat sa o foloseasca ,eu am doua ulcere nu o inghit,dar nustiu ce efect are sa o folosesc doar pe fata sau par?Daca cineva ma poate ajuta cu un raspuns?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top