Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Top 5 remedii naturale pentru pielea iritata

Daca ai o piele extrem de sensibila, care se irita din cauza unor factori cat mai diferiti, iata 5 solutii naturale pentru a-i reda finetea.

Top 5 remedii naturale pentru pielea iritata:

1. ALOE VERA + LAPTE

Spala-te pe fata cu aloe vera si lapte pentru hidratarea celulara. Efectul? Cicatricile, micile arsuri locale, eruptiile cutanate si in general orice manifestare a iritatiei vor fi ameliorate.

2. APA MINERALA

Spala-te in fiecare dimineata si seara pe fata cu apa minerala. Alege o apa minerala cat mai apriga pentru ca efectul sa fie mai rapid.

3. ULEI DE MASLINE

Uleiul de masline are faima de a reduce eczemele si combate psoriazisul. Cu o singura picatura de ulei de masline iti poti trata ranile locale. Maseaza cu ajutorul degetelor curate ulei de masline in zona iritata a pielii si spala-te apoi cu apa rece pe fata.

CITESTE SI: 6 trucuri de machiaj incredibile pentru tenul acneic

4. ROSII

Pielea sanatoasa are nevoie de vitaminele A si C, care se gasesc din belsug in tomate. Sucul de rosii poate fi folosit ca astringent natural iar proprietatea sa acida indeparteaza efectul de sebum.

CITESTE SI: Masca cu LĂMÂIE şi BICARBONAT DE SODIU – Iată când şi de ce trebuie să o foloseşti!

pielea - 13082015 - 3

5. ZEAMA DE PORTOCALE + CREMA HIDRATANTA

Alege orice crema hidratanta simpla din comert si amestec-o cu zeama de portocale. Pune-ti aceasta masca pe fata si stai asa timp de 15-20 de minute. Dupa ce a trecut acest timp, maseaza-ti bine fata adaugand putina zeama de lamaie. Spala-te pe fata cu apa minerala si apoi sterge-te cu un prosop cat mai moale (evita prosoapele tari, cu aspect uscat).

Sursa foto: styleandbeauty.cult2.net, blog.doctoroz.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top