Connect with us

Revistateo.ro

Băutura care arde grăsimea instant

Dieta si Sport

Băutura care arde grăsimea instant

Persoanele care vor să slăbească încearcă o serie de remedii, de tratamente, de cure care mai de care mai interesante. Există un amestec despre care se spune că arde grăsimea instant și te scapă de kilograme într-un timp eficient.

Băutura care arde grăsimea instant

Să slăbești este ușor, însă să te menții în greutate este ceva mai dificil, spun mulți nutriționiști. Topirea grăsimii corporale poate fi realizată prin mult sport și printr-o dietă echilibrată ori prin introducerea pe lângă mesele zilnice a unor băuturi cu un puternic efect de ardere a grăsimii.

Băutura despre care vorbim este compusă din 4 ingrediente la îndemâna tuturor. Sucul de aloe vera, lămâia, ghimbirul și mierea formează combinația perfectă în lupta cu kilogramele în plus.

Aloe vera este recunoscută ca plantă medicinală, datorită faptului că are în compoziție peste 70 de vitamine și minerale esențiale, o serie de aminoacizi și acizi grași. Mai conține calciu, magneziu, fier, vitamina A și fibre pectine, esențiale în menținerea sănătății generale.

Pentru prepararea sucului care arde grăsimea ai nevoie de 250 de mililitri de apă, 2-3 linguri de suc de aloe vera, o lingură de suc de lămâie și o linguriță de praf de ghimbir.

Amestecă la început sucul de aloe cu apa și adaugă apoi zeama de lămâie împreună cu ghimbirul. Îndulcește băutura cu miere de albine proaspătă. Rețeta este recomandată și diabeticilor, însă fără miere.

Remediul se consumă zi de zi dimineața, pe stomacul gol. Ține de foame și ajută la reglarea tranzitului intestinal peste zi.

CITEȘTE ȘI: 2 alimente care trebuie inlocuite daca vrei sa scapi de grasimea abdominala

Grasimea abdominala este mai greu de eliminat decat cea din alte zone ale corpului. In afara de exercitii fizice facute regulat, ar trebui sa faci si cateva schimbari in dieta. Iata cateva alimente care trebuie inlocuite daca vrei sa scapi de grasimea abdominala, potrivit fitbie.msn.com.

1. Pesmetul inlocuit cu fulgi de ovaz sau tarate

Daca deja ai inlocuit orezul alb cu cel brun si painea alba cu cea din cereale integrale, pentru a consuma mai multe fibre, mai poti face si alte schimbari, cum ar fi sa folosesti fulgi de ovaz macinati sau tarate in loc de pesmet. De asemenea, poti sa adaugi putin ovaz in supa de pui.

Un studiu realizat in 2008 a aratat ca persoanele care marisera cantitatea de cereale integrale consumata aveau sanse mai multe sa slabeasca decat cele care mancau cereale in variante procesate.

2. Untul inlocuit cu avocado

Aceasta schimbare poate fi cam costisitoare, dar este eficienta si nici nu vei simti vreo diferenta la gust. Spre exemplu, atunci cand faci o prajitura cu unt, inlocuieste jumatate din cantitatea necesara din acesta cu avocado pasat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top