Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Sănătate și armonie pentru minte și corp

Atunci când mintea şi corpul lucrează împreună, sănătatea noastră este puternică şi ne bucurăm de o bună calitate a vieţii. Aici ne sunt de mare ajutor acizii graşi Omega 3, pe care cel mai adesea îi găsim în uleiul de peşte. Nu degeaba bătrânii ne-au învăţat să consumăm peşte cel puţin o dată pe săptămână, iar un doctorul spune „nicio masă fără peşte”.

Acizii graşi Omega 3contribuie la o funcţie cardiacă normală, ajută vederea şi sprijină funcţiile cerebrale, iar combinarea lor cu extract de urzică, de exemplu, bogat în siliciu, ajută –printre altele – la protecţia inimii şi la buna funcţionare a sistemului cardiovascular.

Elemente esenţiale, pe care corpul nu le produce

Acizii graşi Omega 3 EPA şi DHA contribuie la funcţionarea normală a inimii şi a circulaţiei sanguine şi influenţează în mod semnificativ nivelul lipidelor în sânge. DHA contribuie şi la îmbunătăţirea vederii, fiind in acalesi timp o substanţă esenţială pentru creier şi celulele nervoase. Cele mai mari concentraţii de acizi graşi Omega 3 (EPA+DHA) se găsesc în uleiul de peşte oceanic, obţinut din somon, macrou, ton, hering şi sardine. Ei fac parte din grupa elementelor esenţiale, pe care corpul nu le poate produce singur. Fiecare persoană care nu acordă o atenţie deosebită nutriţiei sale ar trebui să ia în considerare aportul de acizi graşi Omega 3 din suplimentele alimentare.

Capsulele de Super Omega 3 activ (de la LR Health & Beauty , Tel: 0213167071) asigură aportul optim de acizi graşi, simplu de administrat şi sigur.
Pentru că în prezent se practică pescuitul excesiv în mai toate mările, LR alege doar peştele provenit din pescuit sustenabil, din Pacificul de sud, pentru a extrage acizii graşi Omega 3 atât de valoroşi pentru sănătatea inimilor noastre. Sigla de calitate „Friend of the sea“ confirmă acest angajament asumat de LR pentru protejarea naturii. (www.friendofthesea.org).

Extract de urzică, pentru pereţii vaselor sanguine

Cunoscut pentru proprietăţile sale antiinflamatoare, de purificare a sângelui, de stimulare a organismului şi antioxidante, extractul de urzică are un efect benefic pentru multe zone ale organismului. Frunzele de urzică sunt cunoscute pentru conţinutul lor bogat în siliciu, un microelement esenţial pentru organism, pe care trebuie să-l oferim corpului prin intermediul alimentaţiei, el neputând fi produs de către organism.

Siliciul este o componentă importantă a ţesuturilor şi este important, printre altele, pentru ţesutul conjunctiv şi pereţii vaselor sanguine.

Gelul de băut Aloe Vera Sivera combină proprietăţile benefice ale Aloe Vera cu cele ale extractului de urzică, plus 7% miere polifloră. Această combinaţie este foarte benefică pentru sănătatea inimii şi a sistemului cardiovascular, aşa că este bine s-o ai la îndemână în fiecare zi.

Elemente care menţin sănătatea sistemului cardiovascular:
– Alimentaţie variată şi echilibrată
– Mişcare
– Aport de substanţe nutritive
– Aport de acizi graşi Omega 3 din ulei de peşte
– Extracte din plante ce ajută la buna funcţionare a inimii
– Reducerea stresului
– Renunţarea la alcool şi tutun

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top